IGM Olepovací a orezávací stôl so zásobníkom

• Z ručnej olepovačky vytvorí skvelý stacionárny stroj.
Možno upnúť olepovačku aj ohraňovaciu frézku.
Ideálne pre menšie dielce alebo série, ktoré sú problémové pre vákuové upnutie.
Integrovaná zásuvka s vypínačom pre pohodlné ovládanie.
Magnetické podložky na podoprenie dielca pri orezávaní.
Vákuové madlá pre lepšiu manipuláciu menších alebo zakrivených dielcov.
Zastrihnutie pásky počas olepovania.
Nastaviteľný otočný zásobník pre veľké aj malé cievky.

Tento stôl je určený na upnutie IGM ručných olepovačiek hrán typu BR300, BR500 a DR500. To je veľmi užitočné pri olepovaní menších dielov ako sú čelá zásuviek, dosky stolov alebo korpusy nábytku. Tiež umožňuje olepovať veľmi tenké alebo zakrivené dielce s oveľa lepším citom ako pri ručnom olepovaní alebo tam, kde je vákuové upnutie problematické.

Stôl je vybavený elektrickou zásuvkou s vypínačom čo umožňuje pohodlný spôsob zapínania a vypínania olepovačky pri práci. K stolu je možné tiež počas pár minút pripojiť IGM PD80 ohraňovaciu frézku. Prilepenú nábytkovú hranu potom môžete rýchlo, pohodlne a čisto orezať. Súčasťou stolíka sú strihacie pákové nožnice, ktorými zakaždým ľahko a čisto zastrihnete hranu na dĺžku.

Sada chytrých magnetických posuvných podložiek vám umožní podoprieť diel zospodu pri orezávaní bez rizika poškriabania povrchu. K stolíku je primontovaný otočný zásobník pásky, ktorý je nastaviteľný podľa navíjacích priemerov.

Štyri mini vákuové madlá umožňujú oveľa jednoduchšiu a bezpečnejšiu manipuláciu s menšími a tenkými dielmi. Celý stôl je možné sklopiť do seba pre presun na montáže, ale pravdepodobne ho najlepšie využijete v dielni.

Obsah balenia : Stôl s nohami, upevňovaciu dosku pre orezávaciu frézku PD80, zásobník na pásku, vypínač, 4 vákuové madlá, magnetické podožky.


• Typ: ST95B
• Odporúčané použitie: Remeselník
• Príkon 230V/13A: podľa upnutého zariadenia
• Dĺžka x šírka x výška: 1575 x 1065 x 600 mm
• Hmotnosť: 20,5 kg