Monokryštalický kremíkový prenosný solárny panel Könner & Söhnen KS SP60W-3

Könner & Söhnen Monokryštalický kremíkový prenosný solárny panel KS SP60W-3

Prenosná nabíjačka so solárnym panelom KS SP60W-3 nemeckej značky Könner & Söhnen sa hodí na nabíjanie zariadenia pri outdoorových aktivitách, dlhých túrach a pre všetky aplikácie v oblastiach vystavených slnečnému žiareniu. Táto nabíjačka so solárnym panelom je vhodná na nabíjanie mobilných telefónov, tabletov, GPS, powerbank a ďalších zariadení. Vysoko kvalitné monokryštalické prvky solárneho panelu zaisťujú vysokú mieru premeny svetelnej energie na elektrickú a dlhú životnosť. Nabíjajte svoje zariadenia rýchlo pomocou neobmedzenej, čistej a bezplatnej solárnej energie.

Nabíjačka sa ľahko a bezpečne používa , je šetrná k životnému prostrediu a energeticky účinná. Prenosná nabíjačka so solárnym panelom sa dodáva v sade s adaptérom so štandardnou zásuvkou USB a portom USB Quick Charge 3.0. Kontrolka LED na adaptéri vás informuje o dostatku solárnej energie na nabíjanie vašich zariadení. Vďaka rôznym dostupným veľkostiam konektorov je zariadenie kompatibilné s väčšinou prenosných napájacích staníc. Batéria prenosnej napájacej stanice dokáže počas dňa premieňať a ukladať solárnu energiu, ktorú je možné použiť v noci.

Mimoriadne kompaktná skladacia konštrukcia umožňuje ľahké prenášanie jednou rukou. Táto ľahko použiteľná jednotka sa skladá do praktickej tašky, je zaistená plastovými uzávermi a prepravuje sa pomocou rukoväte. Nabíjané zariadenia sa ľahko zmestia do vrecka na zips a zároveň zostanú v bezpečí a čistote. Možnosť prevádzky v čiastočne rozloženom stave umožňuje nabíjačku so solárnym panelom používať v stiesnených priestoroch alebo na cestách. Zariadenia sú vybavené prídavnými stojanmi pre ľahké umiestnenie v rozloženom stave.

Zákazníkom a partnerom ponúkame komplexnú popredajnú podporu a medzinárodnú záruku.

Vysoká kvalita, spoľahlivosť a prevádzková bezpečnosť našich výrobkov sú pre nás najvyššou prioritou. Prenosná nabíjačka solárnych panelov Könner & Söhnen je vašou dôstojnou investíciou do udržateľnej budúcnosti a záchranným lanom v prípade núdze.

Tento model má nasledujúce vlastnosti:

  • bezhlučná prenosná nabíjačka solárnych panelov je napájaná čistou a bezplatnou solárnou energiou
  • prvky solárneho panelu sú vyrobené z vysoko kvalitného monokryštalického kremíka, ktorý zaisťuje vysokú účinnosť premeny svetelnej energie na elektrickú a dlhú životnosť
  • vďaka rôznym dostupným veľkostiam konektorov je prístroj kompatibilný s rôznymi zariadeniami
  • mimoriadne kompaktná skladacia ľahká konštrukcia
  • rukoväť pre ľahkú a pohodlnú manipuláciu
  • prídavné stojany pre ľahké umiestnenie v rozloženom stave

Technické parametre:

  • Solárny panel: 60 W monokryštalický kremík (3 ks)
  • USB výstup QC 3.0 (adaptér): 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
  • Jednosmerný výstup:max.max. 18 V/5 A