Menič napätia SINUS Victron Energy Phoenix VE.Direct 800VA 12V




SINUS Phoenix 800VA 12V VE.Direct Striedač obsahuje robustný toroidný transformátor, ktorý už mnoho rokov dokazuje svoju spoľahlivosť v striedačoch Victron Energy. Striedače sú odolné voči skratu a chránené proti prehriatiu, či už v dôsledku preťaženia alebo vysokej teploty okolia.

Tento menič je plne konfigurovateľný - ide o úplne jedinečnú vlastnosť, pri ktorej máte možnosť nastaviť nasledujúce parametre pomocou počítača:






- alarm nízkeho a vysokého napätia batérie a úroveň resetovania - úroveň vypnutia nízkeho a vysokého napätia batérie a úroveň resetovania - výstupné napätie 220/230/240 V - frekvencia 50 Hz alebo 60 Hz - nastavenie citlivosti zapnutia/vypnutia režimu ECO (nastavenie úrovne, kedy menič "spí" a kedy sa opäť "prebudí") K dispozícii je aj monitorovanie:



- Vstupné a výstupné napätie a prúd, teplota, alarmy Vysoký štartovací výkon Potrebný na štartovanie záťaže, ako sú napríklad výkonové meniče pre LED lampy, halogénové lampy alebo elektrické náradie.


Režim ECO V režime ECO - keď spotreba energie záťaže klesne pod nastavenú hodnotu, menič sa prepne do pohotovostného režimu (prejde do režimu spánku a vlastná spotreba meniča je potom len približne 1 W). V pohotovostnom režime s veľmi nízkou vlastnou spotrebou sa potom menič pravidelne zapína na krátky čas (nastaviteľný parameter, štandardne: každé 2,5 sekundy). Ak výkon záťaže prekročí nastavenú hodnotu, menič sa opäť zapne.




Vďaka tejto funkcii ušetríte veľké množstvo energie, ktorú by inak striedač spotreboval na svoju prevádzku. VE.Direct komunikačný port, ktorý možno pripojiť k: - počítaču (vyžaduje sa VE.Direct na USB kábel) - smartfónom Apple a Android, tabletom MacBook a iným zariadeniam ( VE.






Direct Bluetooth dongle required) Bezplatný softvér Aktuálne verzie softvéru sú k dispozícii tu https://www.victronenergy.com/support-and-downloads/software#victronconnect-app Diaľkové zapínanie/vypínanie, LED diagnostika - pozri návod. Káble na pripojenie batérie nie sú súčasťou dodávky, potrebné dĺžky vám radi vyrobíme.








Preto nás neváhajte kontaktovať. Technické údaje: Trvalý výstupný výkon pri 25 °C (VA): 800 Trvalý činný výkon pri 25 °C / 40 °C (W): 650/560 Špičkový činný výkon (W): 1500 Hmotnosť (kg): 5,5 Rozmery vxšxh (mm): 105x230x325 Technické údaje nájdete v dokumentoch na stiahnutie nižšie