Hmliaca pištole Bamax 610AP

Zahmlievacia pištoľ BAMAX 610AP je vyrobená s poniklovaným hliníkovým telom, ktoré zaisťuje odolnosť a dlhú životnosť. Táto pištoľ je vybavená spodnou nádobkou s objemom 1 liter, čo umožňuje ľahké plnenie potrebných materiálov.

Pištoľ BAMAX 610AP je vybavená tryskou s reguláciou množstva materiálu, čo umožňuje presné nastavenie prietoku pri nanášaní. Rovnako je možné regulovať množstvo vzduchu, čo umožňuje ďalšie prispôsobenie aplikácie podľa potreby.

Táto pištoľ je vyrábaná v Taliansku , čo môže naznačovať kvalitu a precíznosť výroby.

Pokiaľ ide o technické parametre, pištoľ vyžaduje spotrebu vzduchu 340 litrov za minútu. Pracovný tlak sa pohybuje v rozmedzí 2 až 8 barov , pričom maximálny povolený tlak je 10 barov. Celková hmotnosť pištole je 0,69 kg, čo z nej robí ľahký a ľahko ovládateľný nástroj.

Zahmlievacia pištoľ BAMAX 610AP je ideálna pre aplikácie, ktoré vyžadujú jemné rozprašovanie materiálov, ako je nanášanie náterových hmôt, čistiacich prostriedkov alebo iných kvapalných materiálov. S jej parametrami, reguláciou prietoku materiálu a vzduchu, a poniklovaným hliníkovým telom, je vhodná na profesionálne použitie a poskytuje presné a efektívne rozprašovanie.

Parametre:

  • Spotreba vzduchu: 340 l/min
  • Pracovný tlak: 2-8 bar
  • Maximálny tlak: 10 bar
  • Hmotnosť : 0.69 kg