Kompresor Scheppach HC 25

Kompresor Scheppach HC 25 je nevyhnutným pomocníkom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácej dielni. Pumpa stroja je u tohto kompresora mazaná olejom, čo predlžuje životnosť celého stroja aj pri častom používaní. Kontrola oleja je veľmi jednoduchá a vykonáva sa zbežným pohľadom pomocou optického ukazovateľa umiestneného na stroji. Vzdušník slúži ako zásobáreň stlačeného vzduchu a motor sa tak zapína iba v prípade, že tlak vzduchu klesne pod požadovanú úroveň.

Vďaka vzdušníku môžete s kompresorom vykonávať aj náročnejšie operácie, než je bežné hustenie či ofukovanie. Môžete k nemu pripojiť napríklad sponkovačku alebo zvládne aj menej náročné práce so striekacou pištoľou a ďalšími pneumatickými nástrojmi. Pri dofukovaní pneumatík zase oceníte jednoduché nastavenie výšky tlaku kompresora, ktorý môžete ľahko kontrolovať pomocou vstavaného manometra. Prídavná rukoväť a kolieska umožnia jednoduchú manipuláciu so strojom. Kompresor je vďaka svojim kompaktným rozmerom veľmi skladný a dá sa ľahko prevážať.

Ďalšia výbava:
manometer vzdušníka, manometer na kontrolu nastaveného pracovného tlaku, redukčný ventil, tlakový spínač, odkalovací ventil, spätný ventil, poistný ventil, vzduchový filter, pojazdové kolesá, rukoväť

Technické parametre:
Príkon : 1500 W
Objem vzdušníka: 24 l
Max. tlak: 8 bar
Plniace množstvo (l/min)110
Sací výkon: 220 l/min
Otáčky : 2850 ot/min
Regulácia pracovného tlaku : ÁNO -
Typ motora: 230 V. 50 Hz
Hmotnosť (Kg): 23.00