Snehová fréza VeGA T1176 ELS

Pásová snehová fréza VeGA T1176 ELS je robustný a spoľahlivý stroj, navrhnutý pre efektívne odpratávanie snehu na veľkých plochách. Tento model je vybavený výkonným motorom Loncin LC180FDS s obsahom 302 ccm a výkonom 6,2 kW , čo zaisťuje bezproblémový chod aj v náročných zimných podmienkach. Palivová nádrž s objemom 4,6 litra a olejová nádrž s kapacitou 0,94 litra poskytujú dlhú prevádzku bez častej údržby.

Fréza disponuje širokým záberom 764 mm , ktorý umožňuje rýchle a efektívne odpratanie veľkého množstva snehu. Maximálna odhadzovacia vzdialenosť až 15 metrov zaisťuje pohodlné odpratávanie snehu aj na rozsiahlych plochách. Vďaka 6 rýchlostiam dopredu a 2 rýchlostiam dozadu si ľahko prispôsobíte rýchlosť práce podľa aktuálnych podmienok.

Elektrické štartovanie zaručuje ľahký štart aj v nízkych teplotách, čo oceníte najmä počas mrazivých zimných rán. Pre vyšší komfort pri práci je tento model vybavený vyhrievanými rukoväťami, ktoré udržia vaše ruky v teple aj pri dlhšej práci. Fréza je tiež vybavená LED svetlami pre bezpečnú prácu za zlej viditeľnosti.

Technické Parametre:

Parametre:
Typ frézy: Dvojstupňová
Výkon motora: 6,2kW, 302ccm
Maximálna odhadzovacia vzdialenosť: 15 m
Šírka záberu: 764 mm
Výška bunkra: 540 mm
Konštrukcia šasi: Kvalitný kov
Pojazd: ÁNO, 6 rýchlostí vpred, 2 rýchlosti vzad
Ovládanie z panelu: ÁNO
Vyhrievanie rukovätí: ÁNO
Štartovanie: Elektrické
Nastaviteľné lyžiny: ÁNO
Otočný komín: 200°
Slimák: AGGRESSIVEAUGER - masívny ozubený slimák
Nastavenie komína: Z pozície obsluhy
Aretácia chodu slimáka: ÁNO
Priemer turbíny: 315 mm
Orezávacie nože: ÁNO
Hmotnosť: 118 kg