Japonská dierovacia píla SENKICHI - dierovacia píla s kotúčom 210 mm - zahnutá rukoväť

Píla na otvory od spoločnosti SENKICHI ideálna na rezanie plastov a mäkkých kovov. Dĺžka čepele 210 mm. Zakrivená rukoväť - pištoľová rukoväť.



senkichi_logo_regals

Píla na rezanie otvorov v dreve. Vďaka tenkej a nízkej čepeli môže táto píla rezať zaoblené tvary. Čepeľ je tvrdená a smerom k špičke sa zužuje. Rukoväť z japonského bieleho duba sa ľahko drží a nešmýka sa v dlani.

made_in_japan_cz

Nokogiri 鋸 - sú tradičné japonské píly používané v celej južnej Ázii. Na rozdiel od európskych píl sú tieto píly určené predovšetkým na rezanie ťahom, a nie tlačením od seba. Hlavnou výhodou týchto píl je ich vysoká presnosť rezania. Dierovanie umožňuje otáčať pílu vo vnútri výrezu podľa potreby. Zúbkovaný hrot píly umožňuje vytvárať ponorné rezy.

Hlavné vlastnosti dierovacích píl SENKICHI





✅ Praktická ručná píla ✅ Určená na rezanie dreva ✅ Drevená rukoväť ✅ Hrúbka čepele 0,8 mm ✅ Dĺžka 210 mm

Prečo chcete ťahovú pílu?

Japonské píly sú na rozdiel od európskych píl vyrobené na ťahové rezanie. Tento spôsob rezania si vyžaduje menšiu námahu a umožňuje vykonávať presný, čistý a precízny rez. Okrem toho sa ikonická úzka a pružná čepeľ japonských píl počas ťahového pohybu nekrúti, takže váš rez zostane dokonale rovný. Prevažná väčšina japonských ručných píl má vyšší profil čepele a vysokú hustotu zubov. Ideálny nástroj nielen na detailné práce na vašich projektoch. Chcete sa dozvedieť viac?

pull_saw_v2