Veľká tesárska píla MIKIJYU CHIKICHI Kanto na rezanie silného dreva - 0,9 mm

Klasická japonská ručná pílka typu Kanto (Gando) od výrobcu MIKIJYU CHIKICHI s hrubými zubami, dĺžkou čepele 360 mm a tradičnou drevenou rukoväťou obalenou umelým ratanom. Ideálne na presné, hlboké a dlhé rezy do dreva. Určené na pozdĺžny aj priečny rez ťahom. Ostrie parciálne kalené laserom. Hrúbka ostrie 2 mm. Hrúbka čepele iba 0,9 mm. Vyrobené v Japonsku.


mikijyu_chikichi_logo_regals MIKIJYU CHIKICHI - tradičný japonský výrobca čerpá svoje dedičstvo zo starej japonskej kultúry, kde bolo ručné náradie nielen precízne spracované, ale aj dômyselne vymyslené a mimoriadne účinné.

Nokogiri 鋸- sú špeciálne japonské píly používané v celej juhovýchodnej Ázii. Na rozdiel od Európskych sú tieto píly určené primárne na rez ťahom a nie tlačením od seba. Hlavnou výhodou týchto pílok je vysoká presnosť rezu. S pílou Kanto ľahko a rýchlo odrežete silné kusy dreva, guľatinu a polená.

made_in_japan_cz

Vlastnosti píly MIKIJYU CHIKICHI:

✅"Ťažná" pílka
✅ Typ Gando - veľká tesárska píla
✅ Ostrie je mierne do oblúka
✅ Pulzne kalená čepeľ
✅ Hrúbka čepele 0,9 mm
✅ Hrúbka ostria 2 mm
✅ Na hrubý rez hrubých kusov dreva
✅ Tradičná drevená rukoväť s ratanom
✅ Vymeniteľná čepeľ
✅ Vyrobené v Japonsku

Prečo chcieť ťažnú pílku?

Japonské pílky sú narozdiel od Európskych vyrobené pre rez ťahom. Tento spôsob rezu vyžaduje menšie vynaložené úsilie a umožní vám vykonať presný, čistý a precízny rez. Ikonická úzka a pružná čepeľ japonských pílok sa navyše pri ťahovom pohybe nekrúti, takže váš rez zostane dokonale rovný. Prevažná väčšina japonských ručných pílok má vyšší profil čepele a vysokú hustotu zubov. Ideálny nástroj nielen na úpravu detailov na vašich projektoch. Chcete vedieť viac?

pull_saw_v2