Diamantový kužeľový brúsny kotúč IGM na zahlbovanie vrtákov s ostrými hranami do 13 mm





-Špeciálne vyrobený kužeľový diamant. - Pre vrtáky s ostrými hranami s maximálnou veľkosťou 13 mm. - Vhodné pre väčšinu vrtákov s ostrými hranami.Vrtáks ostrými hranami výrazne zvyšuje výkon vášho stroja a kvalitu záhlbníka.




Tento špeciálne vyrobený diamantový kužeľový vrták sa odporúča pre väčšinu japonských vrtákov s ostrými hranami CMT a IGM a pre štvorhranné dláta Veritas.Návod na použitie: 1. Vložte do vrtáka diamantový kužeľový vrták.

Upnite kužeľový frézovací nástroj do vŕtačky alebo do vášho ostrohranného dláta, ak máte upínací adaptér (ručné vŕtačky nie sú vhodné ani bezpečné). 2. Odstráňte hadovitý frézovací nástroj z dláta. 3. Odstráňte kužeľový frézovací nástroj z dláta.

Ostrohranný rašplový vrták zvislo a bezpečne upnite. Prípadne vyvŕtajte do kusu dreva otvor s rovnakým priemerom, ako má upínacia stopka rašplového vrtáka, a potom do neho vložte ostrohranný rašplový vrták. 4. Vŕtajte do dreva a potom do neho vložte ostrohranný rašplový vrták.

Nastavte otáčky na nízke (150 až 250 ot./min.), zapnite stroj a jemne potiahnite kužeľovým brúsnym kotúčom do kontaktu s naostreným dlátom. 5. Jemne a s miernym tlakom brúste, kým neuvidíte čistý obrúsený povrch. 6. Na zrazenie vonkajších otrepov použite bežný plochý brúsny kameň alebo diamantový plochý jemný brúsny kotúč (nie je súčasťou dodávky).