IGM M122 Sada fréz na lamelové spoje - D37,2x3,95 H12,25 L63 S=8 HW

Dvojzubá kotúčová fréza IGM M122 s drážkami je určená na drážky a ryhy pre perá, T-bary, lamelové a perové spoje, na tesnenia atď.

Frézy so stopkou zo spekaného karbidu IGM

Požadujete stopkovú frézu, ktorá má dostatočný výkon, vydrží pri vašich projektoch a je za dobrú cenu? Potom sú pre vás stopkové frézy IGM tým správnym nástrojom. Nástroje konštruujeme s využitím najnovších poznatkov v odvetví a frézy majú konštrukciu proti spätnému vrhu, dostatočne veľkú plochu na odvod triesky a teflónový povrch. Používame vysokokvalitný karbid, hrubé plátky, kvalitné guľôčkové ložiská, ostríme na CNC strojoch a všetko balíme do priehľadných bezpečných obalov. Stopkové frézy IGM spĺňajú európske bezpečnostné normy EN 847/1 a 2. Sú ideálne na frézovanie tvrdého a mäkkého dreva, preglejky, vrstvených lepených materiálov a plexiskla alebo iných plastov. Sú určené na remeselné použitie.



Tvrdé a dostatočne pevné karbidové zuby Používame len vysokokvalitný mikrozrnný karbid ( spekaný karbid ) špeciálne navrhnutý na rezné nástroje do mäkkého a tvrdého dreva.


V závislosti od typu frézy je hrúbka doštičky 2 mm, a preto je možné nástroj naostriť mnohonásobne viac ako pri bežných frézach.Konštrukcia protispätnému rázu Frézy majú konštrukciu tela, ktorá je navrhnutá tak, aby sa čo najviac zabránilo možnosti spätného rázu pri frézovaní.


Teleso nástroja spĺňa náročné bezpečnostné kritériá európskych noriem EN 847.Teflónový povlak Teflónový povlakna stopkových frézach IGM je potiahnutý červeným alebo čiernym teflónovým povlakom, ktorý minimalizuje koróziu a lepšie odoláva spaľovaniu zvyškov triesok pri vyšších teplotách, ktoré vznikajú pri frézovaní.


Frézy tak zostávajú čistejšie a ostrejšie dlhšie ako frézy, ktoré sú len natreté obyčajnou farbou.Presné ostrenie Všetky frézy sú presne naostrené na presných CNC brúskach.


Spôsob ostrenia spolu s celkovou konštrukciou vám zakaždým zaručí čisté rezy a vysoký výkon.Jasné označenie Každá fréza má dôležité údaje a označenie na stopke vyznačené laserom, ktoré odporúča optimálne vloženie stopky do skľučovadla. Uvedené je aj poradové číslo, priemer rezu, dĺžka rezu, priemer stopky a maximálne odporúčané otáčky.


Všetko je absolútne jasné a zrozumiteľné.Bezpečné balenie Maximálna ochrana vašich nástrojov! Stopkové frézy IGM sú balené v praktickom obale, ktorý poskytuje ochranu nástroja pred poškodením a vonkajšími vplyvmi. Pomáhajú udržiavať poriadok počas skladovania. Priehľadné obaly sú zavesené na eurootvore na prezentáciu v predajniach alebo vo vašej dielni. Stopka nástroja je pevne uchytená v dômyselnom upínacom systéme obalu, takže nevypadne.


Obal môžete ľahko použiť aj na bezpečnú prepravu stopkovej frézy na ostrenie a späť.Použitie Vhodné na tvrdé a mäkké drevo, preglejku, lepené drevené materiály a plexisklo alebo plasty, čiastočne vhodné na laminované drevotrieskové dosky a MDF.