Prenosná batériová stanica Könner & Söhnen KS 3000PS-FC

  • Menovitý výkon: 3000 W
  • Maximálny výkon: 6000 W
  • Kapacita batérie: 3200 W⋅h, 125 A⋅h, 25,6 V (1000 Ah, 3.2V)
  • Výstup USB: 3x5 V/2,4 A
  • USB (Quick Charge 3.0): 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
  • Výstup typu C 1: 5 V ~ 15 V/3 A, 20 V/5 A (PD 100 W)
  • Výstup typu C 2: 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A (PD 18 W)

 

Könner & Söhnen Prenosná batériová stanica KS 3000PS-FC

 

 

Vysoko výkonná prenosná batériová stanica KS 3000PS-FC od nemeckej značky Könner & Söhnen sa osvedčuje pre napájanie mnohých domácich spotrebičov pri výpadku prúdu. Je dostatočne výkonná na to, aby napájala domáce spotrebiče, ako je Wi-Fi router, dvojkomorová chladnička, televízor, rýchlovarná kanvica, fén, vykurovacie spotrebiče (ventilátorové kúrenie, vykurovací kotol alebo obehové čerpadlo), osvetľovala celý byt alebo súkromný dom a nabíjala telefóny , notebooky a ďalšie prístroje.

 

VYSOKO KVALITNÁ VSTAVENÁ LITHIUM-ŽELEZO-FOSFÁTOVÁ BATÉRIA (LIFEPO4)

Prenosná batériová stanica vybavená vysoko kvalitnou lítium-železo-fosfátovou batériou (LiFePo4) s vysokou kapacitou, dlhou životnosťou a takmer dvojnásobným počtom nabíjacích cyklov v porovnaní s LiIon batériami a vybavená systémom monitorovania batérie (BMS) s multifunkčnou ochranou proti prebitiu, nadprúdu, skratu a nadmernému vybitiu.

 

 

ČISTÁ SÍNUSOVÁ VLNA
Čistá sínusová vlna pre napájanie aj tých najcitlivejších zariadení a technológie dodávky energie s výkonom až 100 W pre rýchle nabíjanie moderných smartfónov a dokonca aj notebookov. Má 11 portov na pripojenie širokej škály zariadení.

ROBUSTNÉ HLINÍKOVÉ PÚZDRO
Robustné puzdro zo zosilneného hliníka na ochranu pred poškodením aj pre pohodlné dlhodobé používanie. Je vybavený vstavaným ventilátorom pre účinný odvod tepla a optimálne chladenie. Integrovaná rukoväť na jednoduché a pohodlné prenášanie.

 

 

 

LСD DISPLAY
Farebný displej LСD má množstvo ukazovateľov, napríklad ukazovateľ jednosmerného a striedavého výstupu, ukazovateľ vybitia, úroveň nabitia batérie (v percentách), ukazovateľ teploty, ukazovateľ chýb a tiež ukazovatele aktuálneho príkonu vo wattoch (W) a zostávajúceho nabitia batérie v hodinách pri odoberanom prúde.

 

 

LED SVETLO
Elektrocentrála má vstavaný ultra jasný: režim LED osvetlenia, režim LED SOS, režim LED blikania.

 

 

NIEKOĽKO SPÔSOBOV NABÍJANIE
Prenosnú batériovú stanicu je možné nabíjať niekoľkými spôsobmi: pomocou solárneho panelu so solárnym napájaním (voliteľne) alebo pomocou zásuvky striedavého prúdu s adaptérom.