CRAMER 48PSK2 + KIT

Produktový rad Cramer ponúka pôsobivo výkonné batériové systémy, ergonomický dizajn a udržateľnosť v prospech životného prostredia a vytvorenie zelenšieho sveta. Produkty Cramer 48V pre záhradníctvo a údržbu krajiny využívajú efektívny a inovatívny 48V batériový systém, poskytujúci vysoký výkon pre domáce, ale aj profesionálne použitie . Cramer je globálnym hráčom na trhu. Ale mozog je vo Švédsku . Všetky produkty Cramer sú navrhnuté a vyvinuté v našom výskumnom a vývojovom zariadení v Jönköpingu. Prednosťou je švédska odbornosť .

 

48V BATÉRIOVÝ PROGRAM - To pravé pre každého

Cramer výrobky z radu 48V sú určené pre každého, kto ocenia spoľahlivosť a kvalitu výrobkov . Máte veľkú záhradu a potrebujete ľahké, ale výkonné výrobky , ktoré sa ľahko ovládajú? Požadujete spoľahlivosť a bezkonkurenčnú výdrž batérie ? Chcete vo svojej záhrade dosiahnuť vynikajúce výsledky hneď, bez veľkého vysvetľovania alebo prípravy? Potom už ďalej nehľadajte, vašou voľbou je značka Cramer .

Cramer výrobky z radu 48V poskytujú väčší výkon s menším prúdom ako komerčne dostupné systémy s nižším napätím. Nižší prúd znamená, že batériové články nemusia pracovať na maximálnej úrovni. To generuje menej tepla, zvyšuje účinnosť a životnosť batérie . Batériový systém Cramer 48V vždy strojom dodáva potrebný výkon.

 

Cramer 48PS 48V AKU teleskopická vyvetvovacia píla

Cramer 48PS je 48V výkonná akumulátorová vyvetvovacia píla, ktorá bola navrhnutá pre stredné až veľké záhrady. Ponúka výnimočnú odolnosť a rez vďaka robustnej konštrukcii, použitiu prémiových komponentov a vysokej rýchlosti reťaze 14 m/s. S výrobkami Cramer je možné rýchlo, efektívne a bezpečne vykonávať aj tie najnáročnejšie práce.

 

Hlavné výhody modelu Cramer 48PS 48V

- Predlžovacia hliníková tyč s celkovou dĺžkou 3 m, umožň uje rýchle a bezpečné rezanie vyšších vetiev

- Premium 10" (25 cm) Oregon lišta a reťaz s prevodom pre vysokú rýchlosť reťaze 14 m/s . Zaisťuje rýchly a

čistý rez pri prerezávaní vetiev

- Ľahký, úzky dizajn pre ľahkú manipuláciu a manévrovateľnosť pri prerezávaní

- Nízke vibrácie pre pohodlné a bezpečné používanie

- Doba prevádzky až 98 rezov 1,6" dreva merané s batériou 48V 4Ah

 

Teleskopická vyvetvovacia píla sa dodáva ako kit obsahujúci:

1x 48PS Teleskopická píla

1x 48V96 2Ah Batéria

1x 48C Nabíjačka Normal" style="font-family: 'Times New Roman';margin-left: 0px;margin-bottom: 1px;line-height: 105%;"> Výhody 48V batériového systému:

Silný - Pre stredne veľké a veľké záhrady

Jednoduchý - Minimálna údržba

Ekonomický - Nižšie náklady

Spoľahlivý - Vždy pripravený

Ergonomický - Tichý bez vibrácií

Ľahký - Pracuje dlhšie

Čistý - Žiadne emisie, žiadne palivo vyliate na zem

Jednoduchý a bezpečný - Nie je potreba benzín

 

Určené pre profesionálov aj náročných zákazníkov

Ak ste ambiciózny záhradník alebo profesionálny užívateľ, ktorý chce výkonné, vysoko odolné zariadenie , ktoré spĺňa všetky požiadavky udržateľným spôsobom, šetrným k životnému prostrediu, potom je batériový systém Cramer 48V určený práve vám .