Monokryštalický kremíkový prenosný solárny panel Könner & Söhnen KS SP28W-4

Könner & Söhnen Monokryštalický kremíkový prenosný solárny panel KS SP28W-4

Prenosná solárna nabíjačka KS SP28W-4 od spoločnosti"Könner & Söhnen" je vhodná na nabíjanie rôznych zariadení pri outdoorových aktivitách, dlhých túrach a pod., kde je slnečné svetlo. Túto solárnu nabíjačku je možné použiť na nabíjanie mobilných telefónov, tabletov, navigácií, powerbank a ďalších zariadení. Vysoko kvalitný solárny panel vyrobený z monokryštalických solárnych článkov zaisťuje vysokú účinnosť nabíjania a dlhú životnosť. Vaše zariadenie je možné rýchlo nabíjať neobmedzenou, čistou a bezplatnou solárnou energiou.

Solárna nabíjačka sa ľahko a bezpečne používa, je šetrná k životnému prostrediu a energeticky účinná. Prenosná solárna nabíjačka sa dodáva s nabíjacím adaptérom s konektorom USB. Signálna LED kontrolka na nabíjacom adaptéri signalizuje, že je k dispozícii dostatok solárnej energie na nabíjanie vašich zariadení.

Vďaka skladaciemu prevedeniu v praktickej veľkosti sa solárna nabíjačka ľahko prenáša jednou rukou. Zariadenie má v rohoch dva otvory s očkami pre ľahké pripevnenie k batohom, stromom alebo stanom pomocou karabín. Nabíjané zariadenia je možné uložiť do vrecka so zipsom a udržať ich tak v bezpečí a čistote. Vzhľadom na to, že solárnu nabíjačku je možné prevádzkovať v čiastočne rozloženom stave, je možné ju používať aj v stiesnených priestoroch alebo na cestách.

Vždy sa zameriavame na vysokú kvalitu, spoľahlivosť a prevádzkovú bezpečnosť našich výrobkov. Prenosná solárna nabíjačka Könner & Söhnen je vašou dobrou investíciou a zálohou pre prípad nepredvídaných udalostí.

Tento model má nasledujúce vlastnosti:

  • tichá prenosná solárna nabíjačka je napájaná čistou a bezplatnou solárnou energiou
  • vysoko kvalitný solárny panel z monokryštalických solárnych článkov zaisťuje vysokú účinnosť nabíjania a dlhú životnosť
  • výrobok je kompatibilný s rôznymi zariadeniami vďaka priloženým zástrčkám rôznych veľkostí
  • mimoriadne kompaktná, skladacia a ľahká konštrukcia
  • dva otvory s očkami v rohoch pre ľahké pripevnenie k batohu, stromu alebo stanu

Technické parametre:

  • Solárny panel: 28 W monokryštalický kremík (4 ks)
  • USB výstup QC 3.0 (adaptér): 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
  • Jednosmerný výstup: max. 18 V/1,55 A