Odvlhčovač Remko ASF100

Domáci odvlhčovač ASF100 je malý a kompaktný, ale napriek tomu zastane naozaj veľa práce. Okrem vysúšania priestorov si poradí aj s ionizáciou a čistením vzduchu . Vďaka nízkej hmotnosti sa ľahko prenáša, čo oceníte pokiaľ odvlhčovač nechcete nechávať trvalo na jednom mieste.



Odvlhčovač ASF 100 prichádza s revolučnou technológiou adsorpčného vysúšania modifikovaného pre domáce potreby. Prístroj si na rozdiel od kompresorových sušičov zachováva svoju efektivitu aj pri nižších teplotách. Vo všetkých miestnostiach, do ktorých ho umiestnite, bude okrem svojej hlavnej funkcie tiež nasycovať vzduch zápornými iónmi, a likvidovať tak nečistoty (napr. spóry plesní) priamo vo vzduchu vďaka integrovanému ionizátoru. Preto sa hodí predovšetkým na stále odvlhčovanie menších priestorov so zvýšenou vlhkosťou vzduchu - napríklad do bytov a kancelárií. Medzi prednosti odvlhčovača ASF 100 ďalej určite patrí aj výsuvné držadlo, nízka hmotnosť 6,5 kg a strieborný dizajn. Kondenzát je možné odviesť aj samospádom prostredníctvom špeciálneho vývodu na napojenie hadičky (priemer 1cm). Odvlhčovače ASF100 ocenia predovšetkým zákazníci, ktorí chcú upraviť vzduch okolo seba tak, aby bol zdravší a zároveň v optimálnej hladine vlhkosti.

Hadička na odvod kondenzátu samospádom (prevádzka bez vylievania nádržky) nie je súčasťou balenia, možno ju ale dokúpiť. Hadičku o potrebných rozmeroch vám radi dodáme.

Výhody odvlhčovača Remko ASF100

  • Veľmi ľahký a kompaktný prístroj
  • Ideálne na trvalé odvlhčovanie v domácností či kancelárií, kde vzniká vlhký vzduch
  • Široký rozsah teplotného nasadenia
  • Funkcia swing
  • Vstavaný ionizátor na zlepšenie kvality vzduchu
  • Veľmi nízka hlučnosť
  • Integrovaný hygrostat
  • 3 režimy chodu: automatický, extra tichý a maximálny výkon
Do akých veľkých miestností sa tento odvlhčovač hodí?
Jednotlivé priestory sa od seba líšia nielen rozmermi, ale aj množstvom vody obsiahnutej v materiáloch av stenách, členitosťou priestoru, aktuálnou relatívnou vlhkosťou vzduchu a najmä teplotou. Tieto ukazovatele je potrebné vziať pri výbere odvlhčovača do úvahy. V obvyklých podmienkach platí, že vzduchový výkon odvlhčovača 150 m 3/h zodpovedá objemu miestnosti do 90 m 3 .
Technické parametre:
Odvlhčovací výkon (max.) 8,7 L/24h
Oblasť tepl. nasadenie 1-40 °C
Vzduchový výkon 150 m 3/h
Odvlhčovací výkon (10 ° C, 60%) 1,1 L/24h
Odvlhčovací výkon (20 ° C, 70%) 6,3 L/24h
Odvlhčovací výkon (30 ° C, 80%) 8 L/24h
Hlučnosť 34 dB
Príkon 600 W
Farba strieborná
Krytie IPX1
Objem nádržky 3 l
Použité chladivo -
Hygrostat áno (2 úrovne)
Autorestart nie
Odvod kondenzátu samospád/nádoba
Výška 500 mm
Šírka 300 mm
Hĺbka 195 mm
Hmotnosť 6,5 kg
Auto. vypnutie ventilátora Nie
Hadička možnosť dokúpiť

Návod na obsluhu