Könner & Söhnen Nabíjacie stanice pre elektromobily KS X32/3

Výstupný výkon: 22 kW

Menovité napätie: 400 V

Menovitý prúd: 32 A



Könner & Söhnen Nabíjacie stanice pre elektromobily KS X32/3

KS X32/3 je vysoko výkonné riešenie navrhnuté pre rýchle a efektívne nabíjanie vašich elektrických vozidiel . Tento produkt je ideálny pre náročných užívateľov, ktorí vyžadujú spoľahlivosť, bezpečnosť a vysoký výkon v jednom kompaktnom balení. Je vhodná ako pre domáce, tak pre komerčné použitie .

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon: S výstupným výkonom až 22 kW je táto stanica schopná rýchlo a efektívne nabíjať širokú škálu elektrických vozidiel, čo výrazne skracuje dobu nabíjania.
  • Bezpečnosť: Vstavaný istič (MCB) poskytuje ochranu proti preťaženiu a zaisťuje bezpečnú prevádzku, čo je kľúčové pre ochranu vašich zariadení a bezpečnosť užívateľov.
  • Kompatibilita: Konektor typu 2 je štandardizovaný pre väčšinu elektrických vozidiel na trhu, čo zaručuje univerzálne využitie a pohodlie.
  • Odolnosť: Ochrana IP54 zaisťuje, že stanica je chránená proti prachu a vode, čo umožňuje jej použitie aj v náročnejších podmienkach.
  • Flexibilita: Nabíjací kábel s dĺžkou 5 m poskytuje dostatočnú flexibilitu pre ľahké pripojenie vozidla, bez ohľadu na jeho umiestnenie.
  • Jednoduchá inštalácia: Kompaktné rozmery a ľahká konštrukcia uľahčujú montáž a manipuláciu, čo je ideálne pre rôzne inštalačné prostredie.

Ideálne použitie

Nabíjacia stanica KS X32/3 je ideálna na použitie v domácnostiach, kde je vyžadované rýchle a efektívne nabíjanie elektrických vozidiel. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a vysokej odolnosti je tiež vhodná pre komerčné priestory, ako sú kancelárske budovy, verejné parkoviská a garáže , kde môže slúžiť veľkému počtu užívateľov.

Könner & Söhnen KS X32/3 predstavuje spoľahlivé a efektívne riešenie pre všetkých , ktorí hľadajú vysoký výkon, bezpečnosť a odolnosť pri nabíjaní svojich elektrických vozidiel. Jej technické špecifikácie a kľúčové vlastnosti zaisťujú dlhú životnosť a vysokú výkonnosť, čo ju robí ideálnou investíciou pre udržateľnú mobilitu.