Könner & Söhnen Nabíjacie stanice pre elektromobily KS P32/3

Výstupný výkon: 22 kW

Menovité napätie: 400 V

Menovitý prúd: 32 A



Könner & Söhnen Nabíjacie stanice pre elektromobily KS P32/3

KS P32/3 je navrhnutá pre efektívne a rýchle nabíjanie elektromobilov pomocou trojfázového napájania . Táto stanica ponúka výnimočný výkon a robustnú konštrukciu, čo ju robí ideálnou voľbou pre rôzne aplikácie, vrátane domáceho použitia, komerčných priestorov a verejných nabíjacích staníc .

Kľúčové vlastnosti

Vysoký výkon: S výstupným výkonom až 22 kW umožňuje rýchle nabíjanie vášho elektromobilu, čím šetrí čas a zaisťuje pohodlné používanie.

Kompaktný dizajn: Vďaka svojim kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je stanica ľahko inštalovateľná na rôzne miesta bez toho, aby zaberala príliš veľa priestoru.

Odolnosť a spoľahlivosť: Stupeň krytia IP65 poskytuje vysokú ochranu proti prachu a vode, čo zaisťuje dlhú životnosť stanice aj v náročných podmienkach.

Univerzálne použitie: Konektor typu 2 je kompatibilný s väčšinou elektrických vozidiel na trhu, čo umožňuje širokú škálu použitia.

Bezpečnostné prvky: Integrované bezpečnostné prvky, vrátane robustného kábla a odolnej konštrukcie, zaisťujú bezpečné a spoľahlivé nabíjanie.

Ideálne použitie

Domáce použitie: Perfektné pre inštaláciu v domácich garážach, kde poskytuje rýchle a spoľahlivé nabíjanie pre vaše vozidlo.
Komerčné priestory: Vhodné na použitie na parkoviskách, v kancelárskych budovách alebo nákupných centrách, kde môže slúžiť viacerým užívateľom naraz.
Verejné nabíjacie stanice: Ideálne pre mestské nabíjacie stanice a ďalšie verejné miesta, kde je potrebné rýchle a efektívne nabíjanie pre širokú verejnosť.
Záver:

Nabíjacia stanica pre elektromobily Könner & Söhnen KS P32/3 je vynikajúcou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú výkonné, spoľahlivé a bezpečné riešenie pre nabíjanie svojich elektromobilov . Jej odolnosť, vysoký výkon a univerzálny dizajn ju robí ideálnou pre široké spektrum aplikácií.