Könner & Söhnen Nabíjacie stanice pre elektromobily KS P32/1

Výstupný výkon: 7 kW

Menovité napätie: 230 V

Menovitý prúd: 32 A



Könner & Söhnen Nabíjacie stanice pre elektromobily KS P32/1

KS P32/1 je navrhnutá tak, aby poskytovala spoľahlivé a efektívne nabíjanie pre vaše elektrické vozidlo . Tento produkt je ideálny pre užívateľov, ktorí potrebujú kvalitné a bezpečné nabíjacie zariadenie s jednoduchou inštaláciou a vysokou odolnosťou voči vonkajším vplyvom .

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti je táto nabíjacia stanica ľahko inštalovateľná na akékoľvek miesto bez toho, aby zaberala príliš veľa priestoru.
  • Vysoká odolnosť: Stupeň krytia IP65 zaisťuje, že stanica je chránená proti prachu a striekajúcej vode, čo umožňuje jej bezpečné použitie v rôznych prostrediach.
  • Bezpečnosť: Kvalitná konštrukcia a použitie bezpečnostných prvkov zaručujú spoľahlivé a bezpečné nabíjanie vášho elektrického vozidla.
  • Jednoduchá inštalácia: Vďaka kompaktným rozmerom a premyslenému dizajnu je inštalácia tejto nabíjacej stanice rýchla a jednoduchá.
  • Univerzálne použitie: Konektor typu 2 je kompatibilný s väčšinou elektrických vozidiel na trhu, čo zaručuje široké možnosti využitia.

Ideálne použitie

Táto nabíjacia stanica je ideálna na domáce použitie, kde je potrebné spoľahlivo a bezpečne nabíjať elektrické vozidlo. Vďaka vysokej odolnosti je tiež vhodná na inštaláciu v garážach, na parkoviskách a ďalších vonkajších priestoroch, kde môže byť vystavená prachu a vode .


Nabíjacia stanica pre elektromobily Könner & Söhnen KS P32/1 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitné, spoľahlivé a bezpečné riešenie pre nabíjanie svojich elektrických vozidiel . S vysokou odolnosťou a jednoduchou inštaláciou je táto nabíjacia stanica vhodná pre široké spektrum užívateľov, či už na domáce alebo komerčné použitie.