Könner & Söhnen Nabíjacie stanice pre elektromobily KS P16/3

Výstupný výkon: 11 kW

Menovité napätie: 400 V

Menovitý prúd: 16 A



Könner & Söhnen Nabíjacie stanice pre elektromobily KS P16/3

KS P16/3 je navrhnutá pre efektívne a bezpečné nabíjanie elektromobilov s použitím trojfázového napájania . Táto stanica je ideálnou voľbou pre domáce garáže, komerčné parkovisko aj verejné nabíjacie stanice .

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný trojfázový nabíjací systém: Umožňuje rýchle a efektívne nabíjanie elektromobilov s výkonom až 11 kW.
  • Kompaktný a robustný dizajn: Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti je stanica ľahko inštalovateľná na akékoľvek miesto bez toho, aby zaberala príliš veľa priestoru. Konštrukcia je odolná proti poveternostným vplyvom, čo zaisťuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.
  • Vysoká odolnosť: Stupeň krytia IP65 zaisťuje, že stanica je chránená proti prachu a striekajúcej vode, čo umožňuje jej bezpečné použitie v rôznych prostrediach.
  • Jednoduchá inštalácia: Vďaka kompaktným rozmerom a premyslenému dizajnu je inštalácia tejto nabíjacej stanice rýchla a jednoduchá.
  • Kompatibilita: Konektor typu 2 je kompatibilný s väčšinou elektrických vozidiel na trhu, čo zaručuje široké možnosti využitia.

Ideálne použitie

Táto nabíjacia stanica je ideálna pre domáce použitie, kde je potrebné spoľahlivo a bezpečne nabíjať elektrické vozidlo . Vďaka vysokej odolnosti je tiež vhodná na inštaláciu v garážach, na parkoviskách a ďalších vonkajších priestoroch , kde môže byť vystavená prachu a vode.


Nabíjacia stanica pre elektromobily Könner & Söhnen KS P16/3 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitné, spoľahlivé a bezpečné riešenie pre nabíjanie svojich elektrických vozidiel . S vysokou odolnosťou a jednoduchou inštaláciou je táto nabíjacia stanica vhodná pre široké spektrum užívateľov, či už na domáce alebo komerčné použitie.