Vodné čerpadlo Könner & Söhnen KS 80

Vysoko výkonné vodné čerpadlo KS 80 je ideálne na odčerpanie čistej vody s časticami do 5-6 mm. Toto motorové čerpadlo môžete použiť vo vidieckych domácnostiach, vilách a priestoroch, kde je potrebné odčerpať vodu z pivníc či studní alebo vysušiť zaplavené oblasti.

 

Vodné čerpadlo KS 80

Vodné čerpadlá na čistú vodu sú ideálne na použitie vo vidieckych domácnostiach, vilách a oblastiach, kde je potrebné odčerpávať vodu z pivníc alebo studní a vysušovať zaplavené oblasti. Vodné čerpadlá na čistú vodu je možné použiť na čerpanie kvapalín s časticami do 5-6 mm.

Po naštartovaní motora nechajte čerpadlo bežať asi 30 sekúnd, potom zastavte motor a pridajte doň viac vody, aby ste zvýšili jeho účinnosť a mohli pokračovať v práci.

Vlastnosti:

  • Profesionálny štvortaktný benzínový motor vyrobený na základe licencie spoločnosti DIMAX Int. GmbH, Nemecko.
  • Zosilnený oceľový rám s priemerom 28 mm chráni motor pred poškodením a uľahčuje prepravu.
  • Kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť
  • Puzdro je vyrobené z veľmi pevnej zliatiny, ktorá zabraňuje korózii, je chránená pred teplotnými vplyvmi a je odolná proti deformácii vďaka rámovej ochrane.
  • Ekonomická spotreba paliva
  • Vysoký výkon
 

SPOĽAHLIVÉ ZNAČKOVÉ MOTORY KÖNNER & SÖHNEN

Motory použité v čerpadlách „Könner & Söhnen“ sú vyrábané pod prísnou kontrolou nemeckých inžinierov. Preto sú tieto motory také spoľahlivé. Vysoko výkonné motory K&S spĺňajú najnovšie emisné normy EURO V.

 

INDIVIDUÁLNE SÉRIOVÉ ČÍSLO NA MOTOROCH

Robustný motor Könner & Söhnen spĺňa všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO V. Patentovaný robustný motor K&S má svoje vlastné sériové číslo, ktoré nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb.

 

ZOSILNENÝ RÁM

Všetky vodné čerpadlá od Könner & Söhnen majú teraz vystužený oceľový rám, ktorý chráni vodné čerpadlo pred poškodením počas prevádzky a prepravy a je nepostrádateľný pre náročné úlohy.

 
 

OCEĽOVÁ NÁDRŽ

Motorové čerpadlá od Könner & Söhnen sú vybavené veľmi objemnou palivovou nádržou vyrobenou z ocele, ktorá predlžuje životnosť bez nutnosti doplňovania. Plne liaty kryt vyrobený z vysoko pevného hliníka je odolný voči korózii, teplotným vplyvom a deformáciám.

 

TLMIČE NA ZNÍŽENIE VIBRÁCIE

Všetky modely čerpadiel Könner & Söhnen sú vybavené gumovými nožičkami na zníženie vibrácií. Vďaka gumovému tlmiču pracujúce čerpadlo nepoškodí povrchovú krytinu ani nepoškriabe povrch rámu.

 

PRÍSLUŠENSTVO

Vodné čerpadlá sa dodávajú s nasledujúcim príslušenstvom: vodný filter, montážna súprava, kľúč na zapaľovacie sviečky, súprava na pripojenie hadice.