Vodné čerpadlo Könner & Söhnen KS 50 HP

Vysokotlakové vodné čerpadlo KS 50 HP je určené pre práce vyžadujúce vysokú výtlačnú výšku vody. Toto motorové čerpadlo môže byť užitočné vo vodárenských vežiach alebo pri zavlažovaní.



Vodné čerpadlo KS 50 HP

Vysokotlakové čerpadlo je určené pre práce vyžadujúce vysokú výtlačnú výšku vody. Môže byť užitočné vo vodárenských vežiach alebo pri zavlažovaní. Vysokotlakové čerpadlá sa často nazývajú „požiarne čerpadlá“, pretože čerpajú vodu až do 50 m. Pred čerpaním naplňte čerpadlo čistou vodou. Po naštartovaní motora nechajte čerpadlo bežať asi 30 sekúnd, potom zastavte motor a pridajte doň viac vody, aby ste zvýšili účinnosť a mohli pokračovať v práci.

Vlastnosti:

  • Profesionálny štvortaktný benzínový motor vyrobený na základe licencie spoločnosti DIMAX Int. GmbH, Nemecko.
  • Zosilnený oceľový rám s priemerom 28 mm chráni motor pred poškodením a uľahčuje prepravu.
  • Kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť
  • Puzdro je vyrobené z vysoko pevnej zliatiny, ktorá zabraňuje korózii, je chránená pred teplotnými vplyvmi a je odolná proti deformácii vďaka ochrane rámu.
  • Ekonomická spotreba paliva
  • Vysoký výkon
 

SPOĽAHLIVÉ ZNAČKOVÉ MOTORY KÖNNER & SÖHNEN

Motory použité v čerpadlách „Könner & Söhnen“ sú vyrábané pod prísnou kontrolou nemeckých inžinierov. Preto sú tieto motory také spoľahlivé. Vysoko výkonné motory K&S spĺňajú najnovšie emisné normy EURO V.

 

INDIVIDUÁLNE SÉRIOVÉ ČÍSLO NA MOTOROCH

Robustný motor Könner & Söhnen spĺňa všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO V. Patentovaný robustný motor K&S má svoje vlastné sériové číslo, ktoré nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb.

 

ZOSILNENÝ RÁM

Všetky vodné čerpadlá od Könner & Söhnen majú teraz vystužený oceľový rám, ktorý chráni vodné čerpadlo pred poškodením počas prevádzky a prepravy a je nepostrádateľný pre náročné úlohy.

 

OCEĽOVÁ NÁDRŽ

Motorové čerpadlá od Könner & Söhnen sú vybavené veľmi objemnou palivovou nádržou vyrobenou z ocele, ktorá predlžuje životnosť bez nutnosti doplňovania. Plne liaty kryt vyrobený z vysoko pevného hliníka je odolný voči korózii, teplotným vplyvom a deformáciám.

 

TLMIČE NA ZNÍŽENIE VIBRÁCIE

Všetky modely čerpadiel Könner & Söhnen sú vybavené gumovými nožičkami na zníženie vibrácií. Vďaka gumovému tlmiču pracujúce čerpadlo nepoškodí povrchovú krytinu ani nepoškriabe povrch rámu.

 

PRÍSLUŠENSTVO

Vodné čerpadlá sa dodávajú s nasledujúcim príslušenstvom: vodný filter, montážna sada, kľúč na zapaľovacie sviečky, sada na pripojenie hadice.