Priamotop s akumuláciou TT-KS H DSM - 1200 W

Tento elektrický radiátor Technotherm KS H DSM je navrhnutý tak, aby sa svojím štíhlym a vysokým krytom vošiel do miestností s obmedzeným priestorom na stene. Tento radiátor s príkonom 1 200 W má vysokú zádržnosť tepla, takže váš domov zostane teplejší pri nižšej spotrebe energie. Disponuje tiež ovládaním s programovaním 24/7. Je to jedno z našich energeticky najúčinnejších riešení.

Tento model sa navyše štandardne dodáva s termostatom DSM . Termostat DSM je možné ovládať s rozhraním DSM (nutné objednať zvlášť) cez internet pomocou bezplatnej aplikácie LHZ. Pre každú miestnosť môžete nastaviť samostatné teploty a rôzne časové programy. S elektronickým ovládaním izbovej teploty a reguláciou pracovného dňa. Detekcia otvoreného okna. Adaptívne riadenie štartu. Možnosť pripojenia k internetu.

Je navrhnutý s využitím najnovšej technológie , na vytvorenie elegantného riešenia pre všetky situácie s intenzívnym vykurovaním. Ohrievače sa môžu nainštalovať takmer na akomkoľvek mieste vďaka flexibilite produktu. Tento rad bol vyvinutý tak, aby poskytoval prispôsobiteľné riešenie pre elektrické vykurovanie v obytných budovách, zimných záhradách, prázdninových domoch, kanceláriách av akomkoľvek inom prostredí kde je vyžadované ústredné vykurovanie. Vývoj patentovaných vykurovacích panelov Magmatic® prispieva k zníženiu vašich nákladov na vykurovanie.

Upozornenie: tento ohrievač nie je vhodný na inštaláciu v kúpeľni.

Zatiaľ čo sú kachle klasifikované ako 100% efektívne priame kúrenie, vykurovacie panely poskytujú čiastočnú akumuláciu tepla, aby sa predĺžil váš komfort pri vykurovaní a znížili tým prevádzkové náklady. Kachle majú robustné telo , ktoré má bodovo zváranú plochu s vysokým rebrovaním, aby počas kúriaceho cyklu nedošlo k žiadnemu hluku počas rozťahovania alebo zmršťovania. Dizajn s vysokým rebrovaním sa pýši šesťnásobkom normálnej plochy povrchu bežných kachlí, aby zaistil rovnováhu medzi konvekčným a sálavým teplom pre vaše väčšie pohodlie.

Priamotopy s akumuláciou zaujmú:

  • možnosťou presunu na kolieskach (podľa typu), nôžkami alebo podperami, ktoré je možné objednať z voliteľného príslušenstva
  • svojou hĺbkou iba 7 cm
  • stupňom krytia IP 20/IP X4
  • „pripojením k internetu“ s ECO rozhraním (rádiový prijímač RF a termostat TPF) alebo aplikáciou LHZ (termostat DSM)
  • energetickým správcom TECHNOTHERM, ktorý môže byť použitý, ak elektrinu vyrábate z vlastného zdroja
  • ďalšími modelmi s nízkou povrchovou teplotou (LST), ktoré sú k dispozícii pre materské školy, školy a sociálne zariadenia

Priamotop s akumuláciou je možné ľahko pripojiť k štandardnej elektrickej zásuvke alebo k existujúcemu elektrickému vedeniu. Dodávajú sa s držiakmi na montáž na stenu, ale môžete ich tiež položiť na podperné nohy (či kolieska), ktoré sú súčasťou voliteľného vybavenia. Jedná sa o ohrievače s veľmi úsporným akumulačným vykurovaním, ktoré je možné inštalovať aj pod hlboké okná, pretože majú nízku výšku - iba 34cm. Vďaka týmto parametrom sú použiteľné v zimných záhradách. Všetky naše štandardné modely sú dodávané so vstavaným alebo ručne ovládaným izbovým termostatom. U plne regulovateľného vykurovacieho systému, je možné tieto ohrievače prevádzkovať s naším riadiacim systémom ECO (s pripojením k internetu) a tiež izbovými termostatmi. Pokiaľ si vyrábate vlastnú elektrinu, je možné sa pripojiť cez správcu energie TT.

Naše unikátne povrchové priamotopy sú vo vnútri navrhnuté tak, aby bolo teplo priamo skladované v špeciálnych keramických doskách a nedochádzalo k energetickým stratám. Šesťkrát väčší povrch, zaisťuje správnu rovnováhu sálavého a konvekčného tepla.

 

Výhody konvekčného a sálavého tepla v zariadení:

50%

Konvekčné teplo -

stúpa tiež nahor

image_product_1024x768

 

Akonáhle povrch priamotopu dosiahne optimálnu teplotu, v závislosti na nastavenej teplote termostatu, tak sa teplo začne uvoľňovať po dobu max. 45 minút bez nutnosti pripojenia prúdu. V závislosti na naprogramovanom nastavení a na type izolácie budovy, je potrebné priemerne 3-5 hodín elektriny na 24 hodín vykurovania. Všetky naše modely sú vybavené špeciálnym akumulačným kameňom Magmatic®.

 

MAGMATIC® akumulačný kameň

Pomocou špeciálnej technológie sú do akumulačného kameňa naplnené vykurovacie vodiče vyrobené z chrómniklovej ocele (odolné voči korózii až do 1100 ° C, lepšie kontaktné podmienky). Energia sa tak takmer úplne premení na teplo priamo v akumulačnom kameni. Ochrana proti prehriatiu je súčasťou ochrany kachlí. Práškový lak (tiež vo vnútri kachlí) chráni zariadenie pred koróziou.

Termostat DSM

Je možné ovládať s rozhraním DSM (nutné objednať zvlášť) pomocou internetu a bezplatnej aplikácie Technotherm. Pre každú miestnosť je možné nastaviť samostatné teploty a rôzne časové programy. Aktuálna spotreba a „história“ sú ľahko čitateľné. Termostat detekuje otvorené okno a podľa toho zareaguje (funkcia „Otvorené okno“). Funkcia „Mimo domov“ umožňuje , aby sa všetky naprogramované zariadenia znížili o určitú teplotu. Automatická funkcia detekuje prítomnosť, neprítomnosť a prispôsobuje sa vašej potrebe tepla.

Vďaka termostatu DSM sú vaše kachle okrem iného pripravené na smernicu ErP.

 

Hmotnosť (kg) 58
Hĺbka (mm) 70
Výška (mm) 1240
Šírka (mm) 550
Príkon (w) 1800
Dĺžka prívodného kábla (m) 1,5
IP Ochrana IP20
Vhodné do kúpeľne Nevhodné
Trieda Class I
Počet elementov 6
Zateplený dom - max. miestnosť (m²) 24
Dom bez zateplenia - max. miestnosť (m²) 20.5

 

Návod na obsluhu