Inteligentná nabíjačka batérií CARCLEVER 35979 DC-DC 25A



Inteligentná nabíjačka batérií DC-DC 25 A je určená na nabíjanie sekundárnej (pomocnej) batérie počas jazdy pomocou primárnej (štartovacej) batérie pripojenej k alternátoru. Umožňuje nabíjanie: tekutých olovených, gélových, AGM a lítiových batérií pomocou viacstupňového nabíjania.
Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktnej konštrukcii možno nabíjačku inštalovať do karavanov, úžitkových vozidiel alebo lodí, ale aj na prácu v niektorých náročných podmienkach, čo je veľmi časté v terénnych vozidlách alebo cestovných automobiloch.
Pri chode motora a alternátora dobíja batérie, ktoré sa používajú na palube vozidiel alebo lodí. Používaním nabíjačky sa predĺži životnosť batérie karosérie. Samotný alternátor nezabezpečí viacstavové nabíjanie a nie je vhodný pre lítiové batérie, čo rieši inteligentná nabíjačka 35979. Nabíjačka zabráni vybíjaniu primárneho štartovacieho akumulátora.



Funkcie - Kompatibilita s viacerými typmi akumulátorov, ako sú štandardné olovené, gélové, AGM, vápnikové alebo LiFePO4 - Funkcia inteligentnej ochrany (izolovaný vstup a výstup, ochrana proti prepätiu,





ochrana proti prehriatiu a ochrana proti prepólovaniu) - Kompatibilita s inteligentným alternátorom - Účinnosť až 95 % - 3-fázové nabíjanie - Nabíjačka dokáže nabiť sekundárny akumulátor do 100 % stavu nabitia - Výrazne predlžuje životnosť akumulátora - Nabíjačka je v odolnom puzdre s ochranou IP66,



odolné voči prachu, vode a poškodeniu nárazom - Vynikajúci výkon v náročných podmienkach Technické údaje - Vstupné napätie vozidla:
9-32 V - Max.




Vstupný prúd: 25 A - Vstupná poistka: 40 A - Trvalý výstupný prúd: 25 A - Výstupná poistka: 40 A - Minimálne štartovacie napätie: 4 V - Pohotovostný prúd:



- 12 V Typ batérie: STD, GEL, AGM, CALCIUM a LiFePO4 - Prevádzková teplota: -20˚C až +80˚C - Stupeň krytia: IP66 - Hmotnosť: 670 g - Rozmery: 150x127x39 mm