Solárny PWM regulátor Victron Energy 30A LCD a USB 12V/24V




Solárny PWM regulátor Victron Energy 30A LCD a USB 12V/24V Nový PWM solárny regulátor od Victron Energy s plnou 5 ročnou zárukou! Jeho konštrukcia je určená pre malé ostrovné solárne systémy.


Na nabíjanie 12V batérie musí mať solárny panel 36 článkov alebo na nabíjanie 24V batérie musí mať panel 72 článkov a maximálny prúd do 30 A. Pri 12V batérii je možné paralelne pripojiť panel s maximálnym výkonom do 360 Wp. Pri 24V batérii je možné pripojiť panel s maximálnym výkonom do 720 Wp. Výhodou je veľmi jednoduchá a ľahká inštalácia a spoľahlivá prevádzka.





Zabudovaný prehľadný LCD displej Na monitorovanie stavu a nastavenie parametrov. Napájanie spotrebičov jednosmerného prúdu Nadmernému vybitiu batérie možno zabrániť pripojením všetkých jednosmerných záťaží na jednosmerný výstup regulátora (svorka vpravo). Jednosmerný výstup odpojí záťaž, keď sa batéria vybije na nastavené napätie.

Automaticky záťaž znovu pripojí, keď sa batéria aspoň čiastočne dobije. Napätie pripojenia a odpojenia je nastaviteľné. K jednosmernému výstupu nepripájajte menič napätia - pripojte ho priamo k batérii.





Programovateľný algoritmus nabíjania batérie Predprogramované algoritmy pre olovené batérie AGM, GEL, tekuté alebo LiFePO4 (len batérie s interným systémom BMS) Dva 5 V výstupy USB Výstup USB môžete jednoducho použiť napr.




Maximálny prúd (oba výstupy spolu): 2 A Jednoduchá inštalácia 1. Pripojte batériu - plus a mínus. 2. Pripojte batériu - plus a mínus.





Pripojte solárne pole - plus a mínus. 3. Pripojte záťaž - plus a mínus. Pri odinštalovaní platí opačné poradie. Pri nedodržaní tohto poradia môže dôjsť k poškodeniu regulátora nabíjania BlueSolar PWM! 1. Pred prvou inštaláciou sa uistite, že je batéria nabitá. 2. Pripojte akumulátor.

. kábel k batérii by mal byť čo najkratší, aby sa minimalizovali straty. 3. Regulátor nabíjania je vhodný len pre olovené batérie a batérie LiFePO4. 4. Regulátor nabíjania je vhodný len na ovládanie solárnych panelov.


K solárnemu regulátoru nikdy nepripájajte žiadny iný zdroj nabíjania. Podrobné technické informácie nájdete v priloženom technickom liste a návode.