Transportér s pojazdom aku, 400kg, 200l, 54V Li-ion, 15Ah

Prepravnú aku transportér s elektrickým pohonom je určený na prepravu tuhých, sypkých alebo hustých materiálov. Vďaka elektrickému pohonu výrazne urýchľuje preprava materiálu a zároveň znižuje únava obsluhy , čo významne zvyšuje produktivitu práce. Stroj má na pravej rukoväti ovládač kde si pomocou palca nastavíte okamžitú rýchlosť ako dopredu, tak dozadu. Na ovládači je možné prepnúť jazdu dopredu alebo dozadu, brzdu, normálnu rýchlosť alebo Turbo . Pre bežnú prevádzku sa používa normálna rýchlosť, Turbo je možné použiť pri jazde do kopca, v ťažkom teréne alebo pri preprave ťažšieho nákladu. Transportér je poháňaný najmodernejším „brushless" motorom. Tento nový typ motora má vyššiu životnosť, je výkonnejší a má menšiu spotrebu el. energie ako klasické motory s uhlíkovými kefami. Ak je to nutné, je možné motor kompletne vypnúť a používať koliesko len na ručný pohon. Zabudovaná prevodovka s diferenciálom výrazne zlepšuje priestupnosť terénom a výkon motora pri jazde do kopca. Diferenciál umožňuje otočenie koliesok na mieste.

Stroj je vybavený dvoma brzdami - elektrickou, ktorú môže aktivovať na ovládači a manuálnou, ktorá slúži jednak na dobržďovanie pri jazde z kopca, ale vďaka poistke ju možno tiež zaaretovať pri brzdení. Pneumatiky majú hlbokú vzorku do terénu s dobrou trakciou. Transportér je dodávaný s kovovou korbou s objemom 200l pre sypký materiál. Na prepravu dlhších alebo objemnejších vecí ako sú pätníky, rúrky, veľké polená a pod., je možné dokúpiť kovovú nadstavbu s bočnicami. Obe nadstavby sa jednoducho vyklápajú pomocou bočnej vysúvacej tyče. Pokiaľ často jazdíte na rovnom povrchu, môžete si tiež dokúpiť závesnú plošinu a voziť sa za transportérom. S aku transportérom je možné pracovať aj za daždivého počasia a je vybavený silným LED svetlom na prácu za zníženej viditeľnosti. Transportér je nutné skladovať v suchom a pred počasím chránenom priestore. Pred naložením do auta môžete vysunúť rúčky, aby sa zmenšila dĺžka pri preprave.

Zdrojom elektrickej energie je silná 54V/15Ah Li-ion batéria s LED displejom ukazujúcim jej úroveň nabitia a okamžité napätie batérie. Vyberateľná batéria umožňuje jej ľahké nabíjanie a skladovanie v suchom a zateplenom prostredí, čo je veľmi dôležité pre jej životnosť. Batéria má ochranu proti vybitiu pod minimálnu úroveň, pred preťažením pri nadmernom odbere prúdu, prebitím, skratom a náhlemu zvýšeniu teploty pri práci. Pre bežnú prácu dostačuje jeden 15Ah akumulátor, ktorý môžete rýchlo nabiť v rýchlonabíjačke, pre náročnejšiu alebo dlhšiu prácu môžete použiť ďalší nabitý akumulátor. Vďaka použitej Li-ion technológii je ho možné kedykoľvek dobíjať bez toho, aby sa tým znižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor veľmi pomaly stráca energiu vplyvom samovybíjania a vydrží dlho nabitý a pripravený na použitie.

Technické parametre:

  • batéria : 54V Li-ion
  • hmotnosť s batériou : 108kg
  • kapacita batérie : 15Ah
  • krytie : IP64
  • max. zaťaženie : 400kg
  • nabíjanie batérie cca : 2-3h
  • objem korby: 200l
  • rýchlosť jazdy: 0-6km/h
  • značka : EXTOL PREMIUM