Penič 1000 ml s rýchlospojkou (50)

Pištoľ s objemom 1000 ml pre tlakový čistič značky Geko je moderný nástroj navrhnutý na účinné a pohodlné umývanie auta a iných povrchov. Vďaka použitiu vysokokvalitného plastu a mosadze a precíznej konštrukcii ponúka penová pištoľ spoľahlivosť a odolnosť.

  • Značka: Geko
  • Materiál: plast, mosadz
  • Typ pripojenia: rýchlospojka
  • Maximálna sila: 350 barov
  • Maximálna teplota vody: 1,5 °C: 60°C

Litre aktívnej peny

Efektívne umývanie: Vďaka regulácii nasávanej čistiacej kvapaliny a regulácii tlaku má používateľ plnú kontrolu nad procesom umývania, čo umožňuje prispôsobiť množstvo aplikovanej peny konkrétnym potrebám a typu povrchu.

Rýchlospojka: Použitie rýchlospojky umožňuje rýchle a jednoduché pripojenie a odpojenie peniča k tlakovému čističu, čím sa zvyšuje pohodlie a šetrí čas.

Vysoká odolnosť : Penič je navrhnutý na prácu v extrémnych podmienkach. Vďaka maximálnej sile až 350 barov a schopnosti pracovať s vodou s maximálnou teplotou 60 °C je ideálnym nástrojom aj na profesionálne použitie.

Príklady použitia

Univerzálnosť použitia: Vďaka svojej všestrannosti sa penič môže používať na rôzne úlohy, ako je umývanie automobilov, čistenie fasád budov alebo čistenie terás a chodníkov, čo z neho robí nevyhnutný nástroj pre profesionálov aj hobby používateľov.

Ovládanie peny

Prídavná regulácia prívodu peny umožňuje presné prispôsobenie množstva vytvorenej peny požiadavkám konkrétnej aplikácie, čím sa zabezpečia optimálne výsledky čistenia.