Pilník na kov z tvrdokovu 12x25mm stopka 6mm (čelný a bočný) (200)

Vynikajúci výkon pri ostrení: Vďaka použitiu karbidu volfrámu má náš nôž výnimočnú tvrdosť a odolnosť voči opotrebovaniu. To znamená, že ju možno opakovane ostriť, čo prináša dlhodobý výkon a úspornosť.

Dvojitý zárez na presné obrábanie: Špeciálne navrhnutý dvojitý zárez poskytuje lepšiu stabilitu a presnosť pri obrábaní kovov. S touto frézou môžete dosiahnuť hladké a rovné povrchy s minimálnym rizikom vibrácií alebo deformácie nástroja.

Všestranné použitie: Naša fréza je ideálna na obrábanie rôznych kovov vrátane ocele, hliníka, mosadze a iných zliatin. Bez ohľadu na typ materiálu poskytuje vysokú účinnosť a kvalitu obrábania.

Optimalizovaný dizajn stopky: Priemer stopky 6 mm zaisťuje stabilitu a presnosť pri práci a minimalizuje riziko vibrácií a kmitania. Vďaka tomu sa s nástrojom ľahko manipuluje aj pri vysokých otáčkach.

ODOLNOSŤA SPÔSOBILOSŤ: Naša fréza je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, čo zaručuje nielen odolnosť, ale aj spoľahlivosť za všetkých pracovných podmienok. Bez ohľadu na intenzitu používania sa môžete na náš výrobok spoľahnúť.

Technické špecifikácie:

  • Typ frézy: Fréza na rezanie, ktorá je určená na rezanie, je vyrobená z dreva: Predná strana:
  • Materiál čepele: Karbid volfrámu (Hartmetall)
  • Priemer frézy: 12 mm
  • Celková dĺžka: 25 mm
  • Priemer stopky: 6 mm