Kliešte na upevnenie plotového pletiva + 600 sponiek typu E (32)

Kliešte vybavené objemným zásobníkom prispôsobeným na použitie so sponkami typu "E". Kliešte určené na rýchle a účinné upevnenie ohradových sietí k napínaciemu drôtu. Vďaka priestrannému zásobníku sa vyhnete častej výmene sponiek, čím je plánovaná práca oveľa rýchlejšia a efektívnejšia.
Kliešte sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a zaručujú odolnosť a spoľahlivosť vo všetkých pracovných podmienkach. Ergonomická gumová rukoväť poskytuje pohodlné a bezpečné uchopenie, to zvyšuje komfort práce a minimalizuje únavu rúk.

Vlastnosti výrobku: - Kliešte sú vybavené ochranným krytom, ktorý je vhodný na použitie v domácnosti:

  • Kliešte sú vybavené zásobníkom, ktorý pojme značný počet sponiek typu "E". Vďaka tomu nemusí používateľ počas práce neustále meniť sponky, čo zvyšuje efektivitu a skracuje čas potrebný na vykonanie prác spojených s upevňovaním pletiva.
  • Vyrobené z hrubého pozinkovaného oceľového plechu.
  • Použitie vysokokvalitných materiálov: Pri výrobe klieští sa používajú vysokopevnostné materiály, ktoré zaručujú, že nástroj je odolný a môže sa používať v náročných pracovných podmienkach. Pevné svorky umožňujú bezpečné a trvalé upevnenie sietí bez toho, aby sa rozpadli pod vplyvom záťaže alebo poveternostných podmienok.
  • Majú ergonomickú rukoväť pokrytú protišmykovým plastom. To zabezpečuje bezpečné a pohodlné uchopenie nástroja.
  • V súprave s kliešťami nájdete 600 sponiek typu "E".