Opasok na náradie - montáž kožený 11 vreciek (50)

Predstavujeme vám opasok na náradie pre montérov, ktorý je vyrobený z kvalitnej kože a poskytuje nielen spoľahlivosť, ale dodáva vášmu vzhľadu aj štýl a eleganciu.

Náš opasok na náradie pre montážnikov, ktorý sa dodáva až s11 vreckami, vám umožní ľahko prenášať všetky vaše základné nástroje. Či už potrebujete priestor na skrutky, skrutky alebo iné drobné predmety. Okrem toho špeciálne navrhnutý priestor na kladivo, kliešte a skrutkovače zabezpečí, že budete mať všetky najdôležitejšie nástroje vždy po ruke.

Nastaviteľný obvod popruhu je ďalšou vlastnosťou, ktorá robí náš výrobok nepostrádateľným. Vďaka svojej prispôsobivosti sa prispôsobí každej postave a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení. Či už pracujete na stavbe, v dielni alebo doma, náš opasok vám dokonale padne a poskytne vám voľnosť pohybu.

Tento kožený opasok na montážne náradie je absolútnou nevyhnutnosťou pre všetkých profesionálov, kutilov a nadšencov opráv. Nezabúdajme ani na estetickú stránku nášho opasku na montážne náradie. Tento opasok je vyrobený z kvalitnej kože a dodá vášmu vzhľadu profesionalitu a prestíž. Či už pracujete na stavbe, v dielni alebo doma, náš opasok zvýrazní vaše znalosti a zručnosti a zároveň vám dodá nádych elegancie.

Ak hľadáte dokonalý nástroj, ktorý vám uľahčí prácu a bude funkčný a štýlový, náš kožený opasok na montážne náradie je určený práve vám. Neotáľajte - doplňte si ho do svojej zbierky a užívajte si zvýšenú produktivitu a istotu, že máte všetko potrebné vždy po ruke.

Vlastnosti výrobku:

  • Vyrobené z najkvalitnejšej kože, zaručuje odolnosť a pevnosť.
  • Obsahuje až 11 vreciek, ktoré umožňujú organizáciu a ľahký prístup k náradiu, skrutkám, skrutkám a iným drobným predmetom.
  • Nastaviteľný obvod popruhu zaručuje dokonalé prispôsobenie sa vašej postave a pohodlné nosenie počas celej doby.
  • Ideálne na prenášanie skrutiek, skrutiek a iných drobných predmetov vďaka precízne navrhnutým vreckám.
  • Špeciálny priestor na kladivo a kliešte na bezpečné uloženie a ľahký prístup počas práce.
  • Ďalší priestor na skrutkovače, ktorý zabezpečuje organizáciu a pohodlné nosenie tohto základného náradia.