Mechanický vyťahovač pružín 70-280 mm (5)

Mechanický sťahovák pružín je nepostrádateľným nástrojom každého automechanika. Umožňuje bezpečnú a jednoduchú demontáž pružín zavesenia bez nutnosti demontáže tlmičov. Je ideálnym riešením pre dielne a servisy, ktoré chcú ušetriť čas a peniaze. Je to výrobok, ktorý splní očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Poskytuje bezpečnosť, pohodlie a hospodárnosť pri demontáži pružín zavesenia.

Je to výrobok, ktorý sa oplatí mať vo vašej dielni alebo servise. Vlastnosti výrobku:

  • Maximálna nosnosť jedného páru 1 200 kg - sťahovák tak zvládne aj tie najťažšie a najnáročnejšie pružiny bez rizika poškodenia alebo deformácie.
  • Môže sa používať s 19 mm šesťhranným nástrčným alebo kľúčovým kľúčom - vďaka tomu je sťahovák univerzálny a vhodný pre väčšinu typov pružín. Nemusíte sa starať o montáž alebo výmenu nástrojov.
  • Kapacita čeľustí: 23n/m~ 280m/m - sťahovák má teda široký rozsah nastavenia a je vhodný pre rôzne veľkosti a tvary pružín. Nemusíte sa obávať straty stability alebo posunu pružiny počas procesu sťahovania.
  • Dĺžka 280 mm - vďaka tomu je sťahovák kompaktný a ľahko sa skladuje a prepravuje. Nezaberá veľa miesta v dielni ani v kufri auta.
  • Vyrobený z odolného materiálu na zvýšenie pevnosti - vďaka tomu je sťahovák odolný voči korózii, opotrebovaniu a mechanickému poškodeniu. Nemusíte sa obávať o jeho kvalitu ani životnosť.