LED COB 1200mAh skladacia dielenská lampa (5 funkcií) (50)

Dobíjacia dielenská lampa je nepostrádateľný nástroj, ktorý poskytuje výnimočný svetelný výkon. Vďaka použitiu LED diód COB lampa generuje svetelný výkon 200 lm a 3 W.

Jednou z jej hlavných výhod je, že zdroj svetla možno umiestniť vo vertikálnej osi pod ľubovoľným uhlom. To vám umožňuje umiestniť lampu tak, aby svietila presne tam, kam chcete.

Dielenská lampa má až 5 režimov svietenia, čo vám umožňuje nastaviť intenzitu svetla podľa vašich konkrétnych potrieb. Môžete si vybrať medzi režimom plného svetla (100 %), režimom 50 % svetla, použitím diódy svetlometu, režimom červeného svetla a režimom červeného stroboskopického svetla.

Svietidlo je pripevnené pomocou magnetu, čo umožňuje jeho jednoduché pripevnenie na kovové povrchy v okolí pracoviska. Okrem toho má lampa praktický háčik, ktorý umožňuje jej zavesenie kdekoľvek.

Vďaka kompaktnému skladaciemu dizajnu je lampa praktická a ľahko sa prenáša. Vďaka skladaciemu dizajnu ju možno pohodlne uložiť do odkladacej schránky v aute alebo do tašky na náradie.

Táto dobíjacia dielenská lampa je ideálnym riešením pre domácich majstrov, mechanikov a všetkých, ktorí potrebujú spoľahlivý zdroj svetla na svoju prácu. Jej funkčnosť, kompaktnosť a všestranné možnosti nastavenia z nej robia neoceniteľnú podporu v každej dielni alebo na pracovisku.

Vlastnosti produktu:

  • Výnimočný svetelný výkon: Dielenská lampa generuje svetelný výkon 200 lm a 3 W, čím poskytuje silné osvetlenie aj v tmavých priestoroch.
  • Vďaka použitiu LED diód COB lampa poskytuje rovnomerné a jasné svetlo, čo uľahčuje vykonávanie presnej práce.
  • Možnosť nastavenia svetelného zdroja vo vertikálnej osi v ľubovoľnom uhle umožňuje presné osvetlenie vybraných oblastí.
  • Svietidlo ponúka 5 režimov svietenia vrátane plného svetla (100 %), svetla s polovičným výkonom (50 %), svetlometu LED, červeného svetla a červeného stroboskopu, čo umožňuje prispôsobiť osvetlenie rôznym potrebám.
  • Vďaka magnetu a praktickému háčiku možno svetlo ľahko pripevniť na kovové povrchy alebo zavesiť kdekoľvek na praktické použitie v rôznych podmienkach.
  • Kompaktný skladací dizajn uľahčuje skladovanie a ukladanie do odkladacej skrinky v aute alebo do tašky na náradie.

Technické špecifikácie:

Zdroj svetla: COB LED diódy

Intenzita svetla: 200 lúmenov

Výkon: 3 W

Napájacie napätie: 3 W: 3,7V

Kapacita batérie: 3,7 V: 1200 mAh

Typ konektora: micro USB

Typy osvetlenia: 100% svetlo, 50% svetlo, svetlomet, červené svetlo, červené stroboskopické svetlo

Maximálny čas prevádzky: 1 hod: Maximálna doba svietenia: 3 hodiny

Čas nabíjania: 3 min: 4 hodiny

Upevnenie: magnet a háčik v základni

Súčasťou balenia: nabíjačka + kábel micro USB