Pásový záves 1T 1M 30mm (120)

Predstavujeme vám naše pásové závesy, ktoré sú nenahraditeľným nástrojom v oblasti prepravy a zdvíhania ťažkých predmetov. Naše pásové závesy sú navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť, odolnosť a jednoduché používanie, aby vám poskytli efektívne riešenie pri zdvíhaní a premiestňovaní rôznych typov bremien.

Kľúčové vlastnosti pásových závesov:

  • Odolné materiály: Naše pásové závesy sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov odolných voči poškodeniu a ťahu, ako je polyester alebo nylon. Tieto materiály sa vyznačujú vysokou odolnosťou proti namáhaniu, čo umožňuje bezpečné zdvíhanie aj ťažkých predmetov.
  • Schválenie a normy: Naše popruhy majú príslušné schválenia a normy EN, ktoré potvrdzujú, že spĺňajú najvyššie bezpečnostné a kvalitatívne normy. Môžete si byť istí, že naše popruhy sú testované a overené z hľadiska pevnosti a spoľahlivosti.
  • Široké spektrum použitia: Pásové závesy sa používajú v rôznych oblastiach a priemyselných odvetviach. Môžu sa používať v skladoch, na stavbách, v doprave, v priemysle alebo v domácich garážach. Sú ideálne na zdvíhanie a premiestňovanie ťažkých predmetov, ako sú palety, oceľové konštrukcie, stroje alebo nábytok.

Príklady použitia pásových závesov:

  • Manipulácia s paletami: Pásové závesy sú ideálne na manipuláciu s paletami s tovarom v skladoch, výrobných halách alebo obchodoch. Pomocou nich môžete bezpečne zdvíhať a prepravovať ťažké paletové bremená.
  • Montáž oceľových konštrukcií: Pásové závesy sú nevyhnutné pri montáži a zdvíhaní oceľových konštrukcií. Umožňujú presné a kontrolované zdvíhanie veľkých komponentov, čím zabezpečujú bezpečnú a efektívnu prácu.
  • Premiestňovanie strojov a zariadení: Pásové závesy sa používajú pri premiestňovaní a umiestňovaní ťažkých strojov a zariadení na miesto určenia. Používajú sa aj v automobilových dielňach, napríklad pri demontáži motorov.

Technické špecifikácie:

Materiál: Polyester (PES)

Nosnosť: 1 T

Dĺžka: 1 m

Šírka pásu: 30 mm

Bezpečnostný faktor: 7:1

V súlade s normou: EN 1492-1

Zawiesia pasowe