Sieťka na suchý zips - organizér na topánky 40x25cm (200)

Predstavujeme vám náš praktický organizér do kufra s rozmermi 40 x 25 cm, vďaka ktorému bude cestovanie organizovanejšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Táto funkčná sieť so suchým zipsom je ideálnym riešením na uloženie a zabezpečenie vašich vecí v batožinovom priestore.

Už sa nemusíte obávať rozhádzaných predmetov počas jazdy. Naša sieť dokonale udrží všetko na svojom mieste pre bezpečné a stabilné uloženie. Môžete ju jednoducho pripevniť pomocou suchého zipsu na bočné steny alebo podlahu batožinového priestoru v závislosti od vašich potrieb.

Organizér-sieť je mimoriadne všestranný. Môžete ju použiť na uloženie tašiek, batohov, topánok, potravín a mnohých ďalších predmetov, ktoré chcete mať počas cesty na dosah. Vďaka mriežke ľahko uvidíte, čo sa v nej nachádza, čo vám umožní rýchlo nájsť potrebné predmety bez toho, aby ste museli prehrabávať celý batožinový priestor.

Náš organizér-mriežka je vyrobený z odolných materiálov na dlhodobé používanie. Robustné zapínanie na suchý zips zaručuje stabilitu a spoľahlivosť aj počas intenzívneho používania. Okrem toho je sieťka ľahká a nezaberá veľa miesta, čo vám umožní šetriť priestor v batožinovom priestore.

Už viac neotáľajte! Náš organizér-sieť je nepostrádateľnou súčasťou každej cesty. Vďaka nej bude váš kufor uprataný a organizovaný a vy budete mať ľahký prístup k potrebným veciam. Vyberte si našu sieť do kufra a užite si bezpečnú a pohodlnú cestu bez zbytočného chaosu.

Vlastnosti výrobku: - Vhodné pre deti, ktoré sa chcú dostať do auta, a pre deti, ktoré sa chcú dostať do auta:

  • Praktická sieťka na batožinový priestor s rozmermi 40 cm x 25 cm, ktorá pomáha udržiavať poriadok a bezpečnosť vecí počas cesty.
  • Upevnenie na suchý zips zabezpečuje jednoduchú inštaláciu a demontáž siete.
  • Vynikajúca stabilita a bezpečnosť vďaka robustnému upevneniu na suchý zips.
  • Multifunkčná - ideálna na uloženie rôznych predmetov, ako sú tašky, batohy, topánky, potraviny atď.
  • Vysoká viditeľnosť - sieťka umožňuje ľahko vidieť obsah, čo uľahčuje nájdenie potrebného predmetu.
  • Vyrobené z robustných materiálov, ktoré zaručujú odolnosť a dlhodobé používanie.
  • Ľahký a priestorovo úsporný na šetrenie miesta v batožinovom priestore.

Technické špecifikácie:

Rozmery: 40 x 25 cm

Upevnenie: suchý zips