7PIN 12V zástrčka pre príves (100)

Robustná 12 V 7-pólová zástrčka pre príves, ktorá je nevyhnutným príslušenstvom pre majiteľov karavanov. Naša zástrčka bola navrhnutá s ohľadom na odolnosť, spoľahlivosť a bezpečnosť, aby vám poskytla stabilné a bezproblémové elektrické pripojenie medzi vaším automobilom a prívesom. Zástrčka je vhodná pre autá vybavené 12 V batériou.

Hlavné vlastnosti 7-pólovej 12V zástrčky pre príves:

  • Odolné plastové telo: Naša zástrčka má telo vyrobené z kvalitného plastu, ktorý zaručuje trvanlivosť a odolnosť voči mechanickému poškodeniu a korózii. Plastové telo poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, vibráciám a iným prevádzkovým podmienkam.
  • 7-pólové pripojenie: Náš konektor má 7 kolíkov, ktoré umožňujú komplexné elektrické prepojenie medzi vozidlom a prívesom. Každý kolík má svoje vlastné označenie a zodpovedá za špecifické funkcie, ako je osvetlenie (smerovky, brzdy, výstražné svetlá atď.).
  • Jednoduchá inštalácia a bezpečné pripojenie: Naša zástrčka sa ľahko inštaluje a zabezpečuje bezpečné a stabilné elektrické pripojenie. Má ergonomický konektor, ktorý presne zapadá do zásuvky prívesu. Vďaka tomu je inštalácia rýchla a bezproblémová a robustné pripojenie eliminuje riziko skratu alebo vypadnutia zástrčky počas jazdy.
  • Kompatibilita a spoľahlivosť: Naša 7-pólová 12 V zástrčka je kompatibilná s väčšinou automobilových prívesov.

Technické špecifikácie:

Materiál konštrukcie: plast

Počet kolíkov: 7

Napätie batérie: 12V