Výstražné svetlo svetlice (50)

Výstražné svietidlo Flara je prenosné svetelné zariadenie, ktoré sa používa na signalizáciu nebezpečenstva, najmä v núdzových situáciách alebo v ťažkých podmienkach, ako sú dopravné nehody, poruchy vozidiel atď.

Lampa Flara používa ako zdroj svetla svetelné diódy (LED). LED diódy sú energeticky úsporné, majú dlhú životnosť a poskytujú jasné svetlo, ktoré je dobre viditeľné aj v ťažkých podmienkach.

Lampa má tvar disku a jej kryt je vyrobený z odolných materiálov odolných voči poveternostným vplyvom.

LED diódy 12+3

Lampa je vybavená 12 oranžovými LED diódami a ďalšími 3 bielymi LED diódami. LED diódy sa vyznačujú jasným, energeticky úsporným svetlom, ktoré má dlhú životnosť a odolnosť.

Upevnenie pomocou magnetu integrovaného do podstavca

Lampu možno ľahko pripevniť na kovové povrchy vďaka magnetu zabudovanému v podstavci. Vďaka tomu ju možno pripevniť k autu, stroju alebo inému kovovému predmetu a signalizovať alebo osvetliť priestor.

Háčik na zavesenie lampy

Prídavný háčik umožňuje zavesenie lampy, čo je užitočné v prípade, že montáž pomocou magnetu nie je možná

9 režimov svietenia

Lampa má 9 rôznych režimov svietenia, ktoré vám umožňujú prispôsobiť ju konkrétnej situácii. Podľa svojich potrieb si môžete vybrať konštantné svetlo, blikanie, pulzovanie a ďalšie efekty.

Napájanie 3x1,5 V batériami AAA/R03

Lampa je napájaná tromi batériami typu AAA, každá s napätím 1,5 V. Ide o obľúbený a ľahko dostupný typ batérií.

Doba prevádzky na batérie až 50 hodín

Vďaka nízkej spotrebe energie LED diód môže lampa dlho fungovať na jednu sadu batérií, až 50 hodín v závislosti od režimu osvetlenia.

Prevádzková teplota od -20oC do 50oC

Lampa je vhodná pre široký rozsah teplôt, vďaka čomu je vhodná na použitie v chladnom aj horúcom počasí.

Odolnosť IP67

To znamená, že svietidlo je odolné voči prachu a krátkemu ponoreniu do vody. Vďaka tomu je vhodná na použitie v rôznych poveternostných a terénnych podmienkach.