Hliníkový teleskopický rebrík kĺbový 3,8 m 150 kg (1)

Hliníkový kĺbový teleskopický rebrík je zdokonalenou verziou teleskopického rebríka, ktorý je vybavený dodatočným kĺbovým mechanizmom, ktorý umožňuje jeho umiestnenie do rôznych tvarov a polôh. Hliníkový teleskopický rebrík je typ rebríka, ktorý je konštrukčne skladací a výsuvný, čo umožňuje nastaviť jeho dĺžku podľa potreby. To znamená, že sa dá ľahko skladovať a prepravovať v kompaktnejšej podobe.

Materiál konštrukcie

Teleskopické rebríky sú vyrobené z hliníka, vďaka čomu sú ľahké a zároveň odolné voči korózii.

Nastavenie dĺžky a blokovací mechanizmus

Teleskopický rebrík sa skladá zo sekcií, ktoré sa dajú vysunúť alebo zasunúť, čo umožňuje nastaviť dĺžku rebríka. Vďaka tomu je rebrík univerzálny a možno ho prispôsobiť rôznym úlohám, napríklad práci v rôznych výškach alebo na ťažko prístupných miestach. Okrem toho možno v kĺbovom rebríku vďaka použitiu kĺbov manipulovať aj s tvarom rebríka. Podľa potreby ho možno polohovať pod rôznymi uhlami alebo vytvarovať do tvaru písmena A, písmena L alebo dokonca do iných konfigurácií. Rebrík je vybavený blokovacími mechanizmami, ktoré držia časti rebríka na mieste a zabezpečujú stabilitu a bezpečnosť pri používaní rebríka v rôznych tvaroch a polohách. Tieto mechanizmy umožňujú uzamknutie rebríka vo zvolenej konfigurácii, čím sa zabezpečí jeho stabilita. Tým sa zabráni náhodnému skĺznutiu sekcií rebríka.

Multifunkčnosť

Kĺbové teleskopické rebríky sú mimoriadne všestranné a vhodné na rôzne aplikácie. Možno ich používať ako rovné rebríky na prístup do rôznych výšok aj ako kĺbové rebríky, ktoré uľahčujú prístup do ťažko dostupných oblastí a vykonávanie prác na rôznych úrovniach. Môžu sa používať v interiéri aj exteriéri.

Technické údaje
Výška po vysunutí380 cm (190 + 190 cm)
Výška v zloženom stave85 cm
Vzdialenosť medzi schodíkmi30 cm
Počet schodíkov12 (6 + 6)
Maximálna nosnosť150 kg