Stojan - univerzálny držiak na telefón alebo tablet ABS (500)

Plastový stolový stojan na telefón

Predstavujeme vám náš stojan na telefón/tablet, ktorý vám poskytne pohodlie a stabilitu pri používaní vašich mobilných zariadení. Náš stojan je vyrobený z odolného plastu a ponúka nastaviteľný uhol sklonu, vďaka čomu si ho môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií.

Hlavné vlastnosti stojana na telefón/tablet:

Pohodlné používanie: stojan bol navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne pohodlie pri používaní telefónu alebo tabletu. Vďaka nemu môžete slobodne sledovať filmy, surfovať po internete alebo viesť videokonferencie bez obáv z nepohodlnej polohy zariadenia.

Nastaviteľný uhol sklonu: Má nastaviteľný uhol sklonu, vďaka čomu si ho môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Môžete si nastaviť optimálny uhol sledovania, aby ste získali plný výhľad na obrazovku bez toho, aby ste museli zariadenie držať v ruke.

Univerzálny: Náš stojan je vhodný pre väčšinu modelov telefónov a tabletov bez ohľadu na ich veľkosť. Môžete ho používať v orientácii na výšku aj na šírku, čo vám poskytuje úplnú flexibilitu pri používaní mobilných zariadení.

Pohodlné používanie

S naším stojanom na telefón/tablet si môžete užívať pohodlné a ergonomické používanie svojich mobilných zariadení. Sledovanie videí, prehliadanie internetu alebo videokonferencie budú ešte pohodlnejšie a príjemnejšie. Či už pracujete alebo relaxujete, náš stojan bude nepostrádateľným doplnkom vášho mobilného zariadenia.