Fotografická tyč/stojan - statív na selfie s diaľkovým ovládaním (100)

Selfie tyč / fotografický statív je všestranný nástroj pre fotografických nadšencov a ľudí, ktorí radi zachytávajú svoje najdôležitejšie okamihy. Táto praktická pomôcka kombinuje funkciu selfie tyče a funkciu statívu na profesionálne fotografie a autoportréty.

Jednou z hlavných výhod tejto selfie tyče / statívu je jej nastaviteľná výška, vďaka ktorej si ju môžete prispôsobiť svojim individuálnym potrebám a preferenciám.

Ľahká a skladacia konštrukcia tejto tyče / statívu je ďalšou výhodou, vďaka ktorej sa ľahko prenáša a skladuje. Môžete ju kedykoľvek zložiť a uložiť do tašky, batohu alebo dokonca do vrecka, aby ste ju mali vždy po ruke.

Tri rozkladacie nohy zaručujú stabilitu pri fotografovaní. Môžete ich jednoducho rozložiť a umiestniť na takmer akýkoľvek povrch, takže sa nemusíte obávať, že sa statív počas fotografovania náhodne prevráti.

Dodatočným komfortom je diaľkové ovládanie, ktoré vám umožní fotografovať bez toho, aby ste museli použiť tlačidlo spúšte na smartfóne. To je užitočné najmä vtedy, ak chcete fotografovať s dlhšou uzávierkou alebo pózovať pri skupinovom zábere, kde samospúšť nemusí stačiť.

Nastaviteľná hlava je ďalšou výhodou tejto tyče/statívu. Poskytuje vám voľnosť pri nastavovaní polohy smartfónu v správnom uhle, aby ste získali dokonalý záber bez toho, aby ste museli hýbať celým statívom.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre použitie v domácnosti, v ktorej sa nachádza:

  • Nastaviteľná výška statívu umožňuje nastaviť výšku pre rôzne situácie a perspektívy, čo vám umožní získať dokonalé zábery.
  • Ľahká skladacia konštrukcia zabezpečuje jednoduché prenášanie a skladovanie, vďaka čomu je statív praktický a šikovný na používanie.
  • Tri výsuvné nohy zabezpečujú stabilitu a rovnováhu pri fotografovaní a umožňujú umiestnenie statívu na rôzne povrchy.
  • Diaľkové ovládanie umožňuje fotografovať bez toho, aby ste museli používať tlačidlo spúšte na smartfóne, vďaka čomu môžete fotografovať slobodnejšie.
  • Nastaviteľná hlava umožňuje nastaviť polohu smartfónu v správnom uhle pre dokonalé zábery.