Nekĺzavá skladacia stolička 150 kg (12)

Protišmyková skladacia stolička s nosnosťou do 150 kg je praktické a robustné riešenie, ideálne na domáce použitie aj do práce. Táto stolička, ktorá poskytuje nielen pohodlie, ale aj bezpečnosť vďaka protišmykovým nožičkám a robustnej konštrukcii, je nepostrádateľným nástrojom na každodenné činnosti.

  • Značka: Keltin
  • Farba: čierna
  • Rozmery: 25 x 32 x 22 cm
  • Maximálne zaťaženie: 1,5 kg: 150 kg
  • Ľahký a ľahko prenosný
  • Po zložení zaberá veľmi málo miesta

Odolný a bezpečný

Protišmyková stolička : Bezpečnosť je najvyššou prioritou. Vďaka protišmykovým kolieskam poskytuje stolička stabilitu a eliminuje riziko pošmyknutia.

Vysoká odolnosť: Stolička bola navrhnutá s ohľadom na odolnosť a pevnosť. Dokáže uniesť záťaž až 150 kg, takže je vhodná na rôzne použitie doma aj na pracovisku.

Všestranné použitie: Vďaka praktickému dizajnu a odolnosti je stolička ideálna na domáce aj profesionálne použitie. Možno ju použiť v kuchyni, kúpeľni, garáži, obchode, kancelárii alebo dielni.

Ľahko sa prenáša

Vďaka nízkej hmotnosti, jednoduchému skladaniu a pevnému materiálu sa táto stolička mimoriadne pohodlne prenáša. Môžete ju ľahko prenášať kamkoľvek a uložiť do skrinky s obmedzenými rozmermi

Všestrannosť

Protišmyková skladacia stolička s nosnosťou 150 kg sa dobre osvedčí v rôznych situáciách. Je ideálna na použitie, ako napr:

Použitie v domácnosti: Ideálna ako pomocník v kuchyni pri varení, maľovaní alebo upratovaní alebo v kúpeľni pri vykonávaní každodenných úloh.

Práca v záhrade: stolička je vhodná na prácu v záhrade: Možno ju ľahko preniesť von a používať pri záhradníckych prácach, sadení rastlín alebo ošetrovaní kvetov.

Použitie v dielni: Ideálne na použitie v dielni pri manuálnych alebo opravárenských prácach.

Použitie v kancelárii: Môže sa používať ako prenosné sedadlo v kancelárii pri presnej práci alebo ako pomocník pri archivácii dokumentov.

Super hračka pre malédeti: Stoličku možno použiť ako skvelú hračku pre malé deti a uľahčiť im používanie kúpeľne.