Suchý zips - organizér káblov 150mm x 12mm - sada 12ks (1000)

Káblové pásky so suchým zipsom 150 mm x 12 mm sú praktickým výrobkom, ktorý sa používa na upevnenie, usporiadanie a identifikáciu káblov a elektrických vodičov. Tento typ káblovej pásky je obzvlášť užitočný v kanceláriách, laboratóriách, domácnostiach, ako aj v technickom a zábavnom priemysle, kde sa káble bežne používajú.

Káblový viazač je dlhý 150 mm a široký 12 mm, takže je dostatočne dlhý na to, aby sa doň zmestilo niekoľko káblov naraz, a zároveň nie je príliš široký, čo umožňuje presné ovinutie káblov.

Káblové pásky sú k dispozícii v rôznych farbách, čo uľahčuje identifikáciu rôznych skupín káblov. Rôzne farby káblových viazačov môžete priradiť k určitým typom káblov alebo k rôznym aplikáciám, čo vám pomôže pri organizácii a upratovaní káblov.

Káblové viazačky sú vyrobené z mäkkého, pružného a odolného nylonu, ktorý je odolný, ľahko sa upína a rozopína a opakovane používa. Viazacie pásky majú zámok so suchým zipsom, ktorý umožňuje ich jednoduché pripnutie a odpojenie bez potreby použitia náradia.