Japonská dierovacia pílka SENKICHI - dierovka s ostrím 210 mm

Japonská ručná píla špeciálneho typu - dierovka od značky SENKICHI . Uspôsobená na vyrezávanie otvorov do dreva. Ozubená špička na vytvorenie ponorného zárezu. Dĺžka čepele 210 mm.

senkichi_logo_regals Pílka na rezanie otvorov do dreva. Vďaka tenkej a nízkej čepeli je možné touto pílkou rezať oblé tvary . Čepeľ je kalená a smerom k špičke sa zužuje. Rukoväť z japonského bieleho duba sa dobre drží a pri práci v dlani sa nešmýka.

made_in_japan_cz

Nokogiri 鋸- sú tradičné japonské píly používané v celej južnej Ázii. Na rozdiel od európskych sú tieto píly určené primárne na rez ťahom a nie tlačením od seba. Hlavnou výhodou týchto pílok je vysoká presnosť rezu. Dierovka vám umožní otáčok s pílkou vo vnútri výrezu ako potrebujete. Ozubená špička pílky vám umožní vytvoriť ponorný zárez.

Vlastnosti dierovacej pílky SENKICHI:

✅ Dierovka
✅ Mimoriadne úzka čepeľ na vyrezávanie otvorov
✅ Ergonomická drevená rukoväť
✅ Kvalitné spracovanie
✅ Vyrobené v Japonsku

Prečo chcieť ťažnú pílku?

Japonské pílky sú narozdiel od európskych vyrobené pre rez ťahom. Tento spôsob rezu vyžaduje menšie vynaložené úsilie a umožní vám vykonať presný, čistý a precízny rez. Ikonická úzka a pružná čepeľ japonských pílok sa navyše pri ťahovom pohybe nekrúti, takže váš rez zostane dokonale rovný. Prevažná väčšina japonských ručných pílok má vyšší profil čepele a vysokú hustotu zubov. Ideálny nástroj nielen na úpravu detailov na vašich projektoch. Chcete vedieť viac?

pull_saw_v2