Červená prášková farba CRESCENT LUFKIN - náhradné plnenie 236 ml

Náhradná náplň pre lajnovaciu šnúru od americkej značky CRESCENT LUFKIN® s objemom 236 ml. Jemný červený prášok - krieda do brnkačky. Vysoká stálosť farby na povrchu, stupeň 4 podľa výrobcu.

crescent_lufkin_logo_regals_cz

Náhradná prášková farba Crescent Lufkin® na jednoduché a rýchle doplnenie kdekoľvek v teréne. Jemná krieda s objemom 236 ml v špeciálne tvarovanom obale pre rýchle a bezozvyškové doplnenie do brnkačky. Krieda vo vnútri nelepí a využijete tak celé náhradné plnenie. Stálosť na povrchu na úrovni 4 , teda vysoká stálosť na stupnici 0-4 uvedenej výrobcom.

designed_in_the_usa_navrzeno_v_usa_cz_regals

Vlastnosti náhradnej náplne CRESCENT LUFKIN®:

✅ Z kvalitnej kriedy
✅ Vysoká stálosť na povrchu
✅ Plastový obal s násypkou
✅ Objem 236 ml
✅ Červená farba
✅ Nádobu vyprázdnite bezo zvyšku
✅ Navrhnuté v USA

Viac o značke Crescent®

Svoju tradíciu začal písať od roku 1907, kedy spoločnosť založil švédsky prisťahovalec a vynálezca Karl Peterson spoločnosť Crescent Tool Company. Čoskoro potom predstavil prvý americký otvorený nastaviteľný kľúč - revolučný koncept , ktorý nahradil celú sadu špeciálnych kľúčov. Nastaviteľný kľúč Crescent® bol mimoriadne úspešný a bol tiež vo veľkom meradle napodobňovaný. V nasledujúcich dekádach Crescent® predstavil mnoho vylepšení, vďaka ktorým boli jeho kľúče ľahšie, silnejšie a všestrannejšie. Značka sa rozrástla o mnoho ďalších veľkostí a typov nastaviteľných kľúčov, pridala široký výber klieští, mechanických ručných nástrojov a sád náradia, ktoré majú charakteristický robustný dizajn , ktorý je typický pre americké náradie.

Ako používať brnkačku?

Zabodnite aretačnú ihlu do východiskového bodu a napnite lanko k značke. Potom lanko zafarbené atramentom alebo kriedou vezmete a"brnknete" ako na strunu. Pri dopade lanka na materiál sa uvoľní farba a máte vyznačené. Presná lajna na založenie stavby alebo na presné rezanie latovky na streche. Využitie je nespočet. Chcete vedieť viac?

chalk_reels_ink_lines_004