Tesársky uholník s pravítkom CRESCENT LUFKIN - 300 mm

Tesársky uholník s rozkladacím pravítkom značky CRESCENT LUFKIN® . Skvelý pomocník pri stavbe striech, pergol a ďalších prístreškov. Využijú ho profesionálni tesári, stolári ale aj domáci majstri. Robustná rozkladacia konštrukcia s nulovou vôľou. Metrická stupnica .

crescent_lufkin_logo_regals_cz

Tesársky uholník značky Crescent Lufkin® je ideálny pre profesionálnych remeselníkov. Uholník je vybavený na prácu v rôznorodom prostredí a umožňujú tak ľahko dokončiť viac úloh. Pokročilé konštrukčné prvky, ktoré poskytujú maximálna funkčnosť , odolá štrku a prachu v drsnom teréne a každodennému používaniu. Hliníkové telo , oranžovo eloxované výklopné rameno s guličkovým tlačným zámkom uvoľníte cez očko palcom. Vyznačené miery a uhly v metrickej sústave.

designed_in_the_usa_navrzeno_v_usa_cz_regals

Vlastnosti uholníka CRESCENT LUFKIN®:

✅ Predĺžiteľný = vyklápací mechanizmus
✅ Z kvalitného materiálu = nulová vôľa

✅ Robustný americký dizajn
✅ Odolné hliníkové telo
✅ Vyznačené uhly
✅ Aretačný guličkový zámok pravítka
✅ Kompaktný dizajn
✅ Design navrhnutý v USA

Viac o značke CRESCENT®

Svoju tradíciu začal písať od roku 1907, kedy spoločnosť založil švédsky prisťahovalec a vynálezca Karl Peterson spoločnosť Crescent Tool Company. Čoskoro potom predstavil prvý americký otvorený nastaviteľný kľúč - revolučný koncept , ktorý nahradil celú sadu špeciálnych kľúčov. Nastaviteľný kľúč Crescent® bol mimoriadne úspešný a bol tiež vo veľkom meradle napodobňovaný. V nasledujúcich dekádach Crescent® predstavil mnoho vylepšení, vďaka ktorým boli jeho kľúče ľahšie, silnejšie a všestrannejšie. Značka sa rozrástla o mnoho ďalších veľkostí a typov nastaviteľných kľúčov, pridala široký výber klieští, mechanických ručných nástrojov a sád náradia, ktoré majú charakteristický robustný dizajn , ktorý je typický pre americké náradie.