Zvinovacie meracie pásmo CRESCENT LUFKIN - návin 30 m

Kovové meracie pásmo od americkej značky CRESCENT LUFKIN® s návinom cievky 30 metrov . Obojstranná stupnica - metrická a centrická sústava . Vybavené kovovým očkom.

crescent_lufkin_logo_regals_cz

Navinovacie meracie pásmo Crescent Lufkin® bola navrhnutá na jednoduché meranie kdekoľvek terénu. Na cievke nájdete hodnoty v metrickej aj centrickej sústave. Koniec pásma je opatrený kovovým očkom a na zadnej strane tela je skladacia kľučka na zmotanie späť na cievku. Typický robustný design kovového tela vám dáva jasne najavo, že v rukách držíte kvalitný produkt, ktorý vydrží.

designed_in_the_usa_navrzeno_v_usa_cz_regals

Vlastnosti zvinovacieho pásma CRESCENT LUFKIN®:

✅ Z kvalitného materiálu
✅ Robustný americký dizajn
✅ Odolné kovové telo
✅ Návin 30 m - kovový pásik
✅ Obojstranne značené
✅ Metrická a centrická sústava
✅ Očko na konci
✅ Design navrhnutý v USA

Viac o značke CRESCENT®

Svoju tradíciu začal písať od roku 1907, kedy spoločnosť založil švédsky prisťahovalec a vynálezca Karl Peterson spoločnosť Crescent Tool Company. Čoskoro potom predstavil prvý americký otvorený nastaviteľný kľúč - revolučný koncept , ktorý nahradil celú sadu špeciálnych kľúčov. Nastaviteľný kľúč Crescent® bol mimoriadne úspešný a bol tiež vo veľkom meradle napodobňovaný. V nasledujúcich dekádach Crescent® predstavil mnoho vylepšení, vďaka ktorým boli jeho kľúče ľahšie, silnejšie a všestrannejšie. Značka sa rozrástla o mnoho ďalších veľkostí a typov nastaviteľných kľúčov, pridala široký výber klieští, mechanických ručných nástrojov a sád náradia, ktoré majú charakteristický robustný dizajn , ktorý je typický pre americké náradie.