Elektrikárske nožnice na dátové káble CRESCENT WISS

Profesionálne elektrikárske nožnice CRESCENT WISS® majú čepele z prémiovej nerezovej ocele s titánovým povlakom, ktoré využijete na prácu s elektrickými a dátovými káblami. Multifunkčné nožnice na každodenné použitie.

crescent_wiss_logo_regals

Profesionálne elektrikárske nožnice Crescent Wiss® s presne brúsenými čepeľami z prémiovej nerezovej ocele . Kompaktná veľkosť a tvarované ostrie ideálne na prácu s elektrickými a dátovými káblami. Titánový povlak čepele je trikrát tvrdší ako oceľ pre mimoriadnu odolnosť a dvojito zúbkovaný materiál spodnej časti čepele pre lepšiu kontrolu a čistejšie rezy . Nožnice obsahujú rezačku káblov pre výkonné strihy, integrované 19 a 23 AWG odizolovacie zárezy , funkciu grip zone na uťahovanie matíc drôtov alebo krimpovanie nízkonapäťových spojov a zúbkovanie na vonkajších hranách na vystružovanie vylamovacích rúrok a inštalačných krabíc. Ergonomické rukoväte majú mäkké textúrované rukoväte z termoplastickej gumy pre výnimočné pohodlie a ergonomické predĺženie ovládacieho madla poskytuje väčšiu kontrolu a väčší pákový efekt.

designed_in_the_usa_navrzeno_v_usa_cz_regals

Vlastnosti nožníc CRESCENT WISS®:

✅ Profesionálne elektrikárske nožnice
✅ Madlá z TPR - termoplastické gumy
✅ Robustný americký dizajn
✅ Odolné ostrie s titánovým povlakom
✅ Pre praváka i ľaváka - univerzálna
✅ Ergonomické rukoväte
✅ Odizolovanie káblov
✅ Navrhnuté v USA

Viac o značke Crescent®

Svoju tradíciu začal písať od roku 1907, kedy spoločnosť založil švédsky prisťahovalec a vynálezca Karl Peterson spoločnosť Crescent Tool Company. Čoskoro potom predstavil prvý americký otvorený nastaviteľný kľúč - revolučný koncept , ktorý nahradil celú sadu špeciálnych kľúčov. Nastaviteľný kľúč Crescent® bol mimoriadne úspešný a bol tiež vo veľkom meradle napodobňovaný. V nasledujúcich dekádach Crescent® predstavil mnoho vylepšení, vďaka ktorým boli jeho kľúče ľahšie, silnejšie a všestrannejšie. Značka sa rozrástla o mnoho ďalších veľkostí a typov nastaviteľných kľúčov, pridala široký výber klieští, mechanických ručných nástrojov a sád náradia, ktoré majú charakteristický robustný dizajn , ktorý je typický pre americké náradie.