Nožnice na plech CRESCENT WISS - multifunkčný

Univerzálne viacúčelové nožnice na plech CRESCENT WISS® Aviation Max-Cut sú určené na strihanie plechov nízkouhlíkovej valcovanej ocele do 0,9 mm, plastov, vinylu, kobercov, odkvapov, lepenky, papiera, sieťoviny, drôteného pletiva, hadice, streš látky a mnoho ďalšieho.

crescent_wiss_logo_regals

Univerzálne viacúčelové nožnice na plech Crescent Wiss® Aviation Max-Cut sú určené na strihanie plechov nízkouhlíkovej valcovanej ocele do 0,9 mm, plastov, vinylu, kobercov, odkvapov, lepenky, papiera, sieťoviny, drôteného pletiva, hadice, strešné šindle, tapety, látky a mnoho ďalšieho. Konštrukcia čepele zahŕňa nôž na špagát, nôž na drôt, otvárač na fľaše a otvory na ohýbanie drôtu pre väčšiu všestrannosť. Zložený mechanizmus otočného kĺbu poskytuje o 50% väčší rezný výkon . Vrúbkovanie čepele pevne drží materiál a rovnomerne rozkladá reznú silu po celom ostrie čepele, čím zlepšuje kvalitu rezu a životnosť nástroja.

designed_in_the_usa_navrzeno_v_usa_cz_regals

Vlastnosti nožníc CRESCENT WISS®:

✅ Profesionálne nožnice na plech
✅ Madlá z TPR - termoplastické gumy
✅ Robustný americký dizajn
✅ Univerzálne nožnice
✅ Ergonomické rukoväte
✅ Poistka proti otvoreniu
✅ Navrhnuté v USA

Viac o značke Crescent®

Svoju tradíciu začal písať od roku 1907, kedy spoločnosť založil švédsky prisťahovalec a vynálezca Karl Peterson spoločnosť Crescent Tool Company. Čoskoro potom predstavil prvý americký otvorený nastaviteľný kľúč - revolučný koncept , ktorý nahradil celú sadu špeciálnych kľúčov. Nastaviteľný kľúč Crescent® bol mimoriadne úspešný a bol tiež vo veľkom meradle napodobňovaný. V nasledujúcich dekádach Crescent® predstavil mnoho vylepšení, vďaka ktorým boli jeho kľúče ľahšie, silnejšie a všestrannejšie. Značka sa rozrástla o mnoho ďalších veľkostí a typov nastaviteľných kľúčov, pridala široký výber klieští, mechanických ručných nástrojov a sád náradia, ktoré majú charakteristický robustný dizajn , ktorý je typický pre americké náradie.