Japonský jemný brúsny kameň KING S-3 Madoaki - zrnitosť 6000

Dokončovací extra jemný brúsny kameň od japonskej značky KING S-2 Madoaki ideálny na precízne ostrenie kuchynských nožov, ale aj stolárskeho náčinia s použitím malého množstva vody. Zrnitosť #6000 . Obsahuje stojan z termoplastu. Vyrobené v Japonsku.

king_logo_regals

Brúsne kamene KING sú určené na ostrenie nástrojov od rezbárskych dlát, hoblíkov až po kuchynské nože za použitia vody. Vďaka tomuto kameňu si môžete ľahko vytvoriť jemnú brúsnu pastu pre väčšiu účinnosť pri leštení. Zrnitosť #6000 pre perfektné ostrie - vďaka takto jemnému kameňu odbrúsite aj veľmi jemnú ihlu-hrot na hrane ostrie.

Jedná sa o typ absorpčného brúsku s extra jemným syntetickým zrnom, ktorý ostrie aj s malým množstvom vody . Pred použitím stačí pokvapkať vodou, aby ste pri brúsení dosiahli hladký povrch.

made_in_japan_cz

Vlastnosti brúsneho kameňa KING:

✅ Vodný brúsny kameň
✅ Z kvalitného abrazívneho materiálu
✅ Jemná a pevná štruktúra
✅ Ostrie s malým množstvom vody
✅ Hrubosť #6000
✅ Pre precízne ostrenie
✅ Obsahuje plastový stojan

Akú hrubosť vybrať?

Na brúsenie naozaj tupé alebo nerovné čepele použite kamene s nízkym JIS číslom (japonská klasifikácia pre zrnitosť). Čím nižšie číslo, tým väčšia hrubosť kameňa. Kamene s vysokým JIS číslom sú určené na finálne a jemné brúsenie či vyhladzovanie.

brusne_kamene_zrnitosť

  • #120 až #600 JIS: pre tupé a nerovné čepele
  • #700 až #2000 JIS: pre normálne brúsenie
  • #3000 až #5000 JIS: na jemné brúsenie kvalitných čepelí
  • #6000+ JIS: extrémne jemné kamene na vyhladzovanie či odstraňovanie škrabancov

O spoločnosti KING

Syntetické brúsne kamene výrobcu KING dosahujú svetovo uznanú vysokú kvalitu. História firmy siaha do roku 1948, kedy bola založená v meste Osaka ako Matsunaga Toishi Co., Ltd a brúsne kamene pod názvom KING sú jej hlavným obchodným artiklom.