Samonavíjacia brnkačka SHINWA 0,7 mm - 15 m

Atramentová samonaviacajú brnkačka od japonskej značky SHINWA s dĺžkou šnúry 15 metrov. Na vytváranie značkovacích liniek. Integrovaný meniteľný hubový zásobník na atrament s objemom 15 ml. Vysúvacia aretačná ihla na pripevnenie konca šnúry k rôznym druhom materiálu. Pevná nylonová šnúra s vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a ťahu vytvára neprerušované značenie.

shinwa_logo_regals

Atramentový značkovač od japonskej značky SHINWA je navrhnutý tak, aby poskytoval efektívneho pomocníka pri značení dlhých čiar a liniek. Má veľké množstvo funkcií , ľahko sa používa, čistí a je možné ho opakovane používať. Atramentová čiara zanechá jasné a rovnomerné značenie , či už ho používate na dreve, stene, obložení či sadrokartóne. Skvele sa hodí pre tesárov, murárov i maliarov.

Telo brnkačky je vybavené integrovanou sponou na pripevnenie na opasok. Drážky vo vysúvacom zobáčiku udržia šnúru na mieste bez nežiaduceho pohybu. Poistka pre úplné zaistenie navíjania šnúry. Tlačidlo na spomalenie navíjania šnúry. Ergonomické puzdro z ABS živice.

Vlastnosti brnkačky:

✅ Pevná nylonová šnúra s vysokou odolnosťou a dĺžkou 15 m
✅ Poistka pre úplné zaistenie navíjania šnúry
✅ Vysúvacia aretačná ihla na konci šnúry
✅ Integrovaný meniteľný hubový zásobník
✅ Drážky v zobáčiku udržia šnúru na mieste
✅ Tlačidlo pre spomalenie navíjania šnúry
✅ Ergonomické puzdro z ABS živice

Atrament nie je súčasťou balenia.