Deliace zariadenie UT 400/CNC

Popisované deliace zariadenie UT 400/CNC je určené pre dokonalé spracovanie 3D pri použití s CNC prístrojmi, ako je Frézka FF 500/CNC alebo Sústruh PD 400/CNC od značky Proxxon. Toto zariadenie poskytuje 4. os pri frézovaní alebo sústružení a je vhodné pre malú sériovú výrobu, najmä na výrobu ozubených kolies, skrutkových vretien alebo nepravidelných tvarov.

Kľúčové vlastnosti tohto zariadenia:

  • Montážne možnosti: Zariadenie je možné ľahko namontovať v horizontálnej alebo vertikálnej polohe podľa potreby.
  • Pohon: Pohon je zaistený silným krokovým motorom s prúdom 2.0A cez ozubené remene a nastaviteľný šnekový prevod. Vysoký prenosový pomer (40:1) poskytuje obrovský krútiaci moment pre efektívne obrábanie.
  • Hlavné vreteno: Hlavné vreteno je vybavené 14mm vŕtaním a prírubou na prispôsobenie čelných dosiek a všetkých sústružníckych skľučovadiel zo sústruhu PD 400. Najmenší prírastok je 0,003 stupňa.
  • Referenčné polohy: Deliace zariadenie UT 400/CNC rozpoznáva referenčné polohy pomocou svetelnej prekážky, čo zaisťuje presné a spoľahlivé umiestnenie obrobkov.

Skľučovadlo a obrobky na obrázku nie sú súčasťou balenia a sú zobrazené iba na ilustračné účely. Toto zariadenie je ideálne pre užívateľov, ktorí potrebujú rozšíriť možnosti svojich CNC prístrojov na prácu s trojrozmernými obrobkami.