Vertikálny olejový kompresor Geko 50L

Vertikálny olejový kompresor je vynikajúcou voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú spoľahlivé a účinné zariadenia na kompresiu vzduchu. Vďaka vertikálnej štruktúre zaberá málo miesta a ľahko sa používa. Vertikálny olejový kompresor sa vyznačuje vysokou kvalitou a životnosťou. Ide o moderné a praktické zariadenie, ktoré splní vaše očakávania a zaistí pohodlnú prácu.

Charakteristika produktu:

  • Napájacie napätie: 230V - to znamená, že kompresor je možné pripojiť do bežnej elektrickej zásuvky.
  • Výkon motora: 2,5 HP - to znamená, že kompresor má vysoko výkonný motor, ktorý zaisťuje vysokú účinnosť kompresie vzduchu.
  • Otáčky: 2800/min – to znamená, že kompresor pracuje na vysoké otáčky, čo umožňuje rýchle naplnenie nádrže vzduchom.
  • Pracovný tlak: 8BAR - to znamená, že kompresor môže dosiahnuť vysoký tlak vzduchu, ktorý je potrebný na pohon rôzneho pneumatického náradia.
  • Objem nádrže: 50L - to znamená, že kompresor má veľkú vzduchovú nádrž, ktorá zaisťuje dlhú dobu prevádzky bez nutnosti reštartovať motor.

Použitie produktu:

Vertikálny olejový kompresor je zariadenie, ktoré sa používa na stláčanie vzduchu pod tlakom a pohonu rôznych pneumatických nástrojov a strojov. Vertikálny olejový kompresor je obzvlášť užitočný v dielňach, lakovniach, opravovniach pneumatík a na stavbách, kde je vyžadovaný vysoký výkon, účinnosť a kapacita nádrže.