Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3325

Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3325 je navrhnuté na čerpanie znečistenej vody s cudzími telesami až do veľkosti 25 mm. S jeho výkonom a schopnosťou čerpať až 9 500 litrov za hodinu je toto čerpadlo výkonným nástrojom na rôzne domáce a komerčné aplikácie.

Hlavné vlastnosti:

  • Výkon a Kapacita : Čerpadlo disponuje výkonom 330 wattov a prietokom až 9 500 litrov za hodinu, čo ho robí dostatočne výkonným na rôzne účely čerpania.

  • Čerpanie Znečistenej Vody : Špeciálne navrhnuté pre čerpanie vody s veľkým podielom cudzích telies, je ideálny pre čerpanie špinavej vody z pivníc, stavebných jám, záhradných jazierok, a bazénov.

  • Odolná Konštrukcia : Telo čerpadla je vyrobené z nárazuvzdorného plastu, čo zaručuje odolnosť voči tvrdým pracovným podmienkam a dlhú životnosť.

  • Kvalitný Mechanický Uzáver : Táto vlastnosť zaisťuje takmer bezúdržbovú prevádzku a dlhú životnosť čerpadla.

  • Ľahko Nastaviteľný Plavákový Spínač : Umožňuje flexibilné nastavenie podľa potrieb, či už pre nepretržitú prevádzku alebo pre automatické zapnutie/vypnutie pri určitej výške hladiny.

  • Flexibilné Pripojenie : Vybavené univerzálnymi prípojkami pre hadice (25/32 mm), vonkajším závitom G 1 (33,3 mm), a 90 ° konzolou, čo poskytuje viac možností pripojenia.

  • Pohodlná Mobilita : Skladacia rukoväť pripevnená k puzdru čerpadla umožňuje ľahký prenos a skladovanie.

Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3325 je spoľahlivý a cenovo dostupný nástroj, ktorý sa hodí na rôzne použitie v domácnosti alebo komerčných projektoch. Jeho odolná konštrukcia, výkonné čerpacie schopnosti a flexibilné pripojenie ho robia ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kvalitné čerpadlo na špinavú vodu bez nutnosti investovať do drahého priemyselného zariadenia. Jeho ľahká mobilita a nastaviteľný plavákový spínač tiež pridávajú na pohodlie a užívateľské prívetivosti.